Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Blir ni äcklade av någons underliv?

Till Er tjejer.

När ni har sex med samma kön blir ni äcklade av hur ens underliv ser ut? T ex stora blygdläppar som hänger mycket utanför? Eller att man är dålig på att hångla? Eller att man har lite könshår, allt är svårt att få bort.

Är nog bi men är väldigt rädd för att jag ska va dålig på att hångla och se äcklig ut därnere. Önskar verkligen svar på det här!
/Frida

 

Svar:

 • Hej! Jag är tjej och hetero, har inte haft sex med en annan tjej. Men när jag haft sex med killar som gått ner på mig har jag varit rädd att de inte ska gilla mitt underliv. Helt ärligt det är ingen som bryr sig och om de skulle göra det säger de inget. Men om någon skulle säga något är det ingen person som är värd att slösa sin tid på. Hoppas det hjälper.
  /18årig tjej
 • Jag är också bi men blir aldrig äcklad, bara nyfiken. Du och din partner måste vara trygga med varandra. Skäms aldrig över ditt kön. Vad gäller att hångla så får du lära dig med tiden. Första gången jag hånglade vart jag lite väl ivrig och det blev inte som planerat. Men ta det långsamt och prata med din partner. Kanske har hen något tips?
  /Bisexuell tjej<3
 • När man ser på någon annans kön ser man inte på samma sätt som sitt eget, man letar inte fel. En annans persons kön är som dess ansikte unik. Jag personligen kan tycka att kvinnliga underliv är jättefina på sina sätt även om jag inte känner så över mitt eget. Det där med behåring är ingen stor grej, de flesta är inte jätte brydda. Har legat med både hår och renrakat och det har gått strålande. Lycka till❤️
  /Tyra
 • Hej Frida, jag är också en bisensuell tjej fast på 18 år gammal. första gången jag hade samkönat sex så var jag också rädd för att bli dömd av hon jag låg med, men fakutm är att hon berättade att hon va lika rädd för samma sak, så sluta tänka, börja göra. De flesta har ångest över vad de andra ska tycka om en, men bara himlen är taken för möjligheterna. om tjejen gillar dig tillräckligt så kommer hon inte tänka något negativt om dig, Lycka till på förhand
  /Malala, 18 år
 • Kom ihåg att du inte behöver göra något som du inte känner dig trygg med. Ska jag vara ärlig så blir jag äcklad också men alla underliv ser olika ut. Om du kommer till en sexuell del och känner att du inte klarar av det så kan du säga till. Du ska inte göra något som känns äckligt eller fel. Jag är bisexuell och jag har varit med om detta, om jag kände mig äcklad eller otrygg med att slicka så säger jag till, om personen blev irriterad så är det slut med den personen. man ska vara med en person som kan respektera någon annans åsikt. Om du inte vill slicka så kan du bli slickad och jag lovar dig om du vill testa så gör det, go for it. Du avbryter så snabbt du känner att det är fel. Men så klart så är det upp till dig!
  /: D
 • Hej Frida. Jag är en 14-årig tjej som också är bi. Nu så är det så att jag fortfarande är oskuld och aldrig kysst någon men jag hade inte brytt mig alls om hur människan jag har sex med ser ut. Det är kanske bra om personen är bra på att hångla men det är ännu viktigare att det är en bra person. Som jag sa har jag aldrig kysst någon än mindre hånglat så jag kan ju vara hur dålig som helst. Själv trivs jag inte med helt renrakat underliv utan har bara lite rakat. Det jag tycker är viktigast är att den jag har sex med är snäll och att vi har känslor för varann. Behöver kanske inte vara tillsammans eller vara kära men ändå känna något för varann. Hoppas detta hjälpte🥰
  /Sexig Marvelfantast
 • Nej det är bara najs. Tjejers underliv är vackert.
  /Kille 16
 • Helt ärligt, jag tycker alla kön är ganska ”äckliga” mäns och kvinnors. Jag förstår inte riktigt hur folk kan tycka de är lockande. Exakt hur en specifik persons set ut tror jag inte spelar så stor roll. Jag har aldrig haft sex, kanske det ändras om man haft det. Vet inte exakt om det hjälpte, men jag är iaf också bi och jag tvivlar på att jag skulle bry mig.
  /24, tjej
 • Det gör inget om hånglet blir lite slabbigt eller liknande i början men det gör inget om man råkar ”göra fel” då provar man bara på ett annat sätt för om nån är kär i dig så kommer hen ha förståelse för sånt som är nytt för dig.

  Och när det handlar om underlivet så kan jag förstå hur du känner men som med alla kroppsdelar så finns det olika utseenden och varianter och ideal är bara påhitt , det finns inget riktigt ideal , det är bara nåt porrindustrin byggt ihop. Jag skulle inte heller säga att underlivets utseende har varit så uppmärksammat som t.ex bröst och rumpa eftersom underlivet är mer för känslans skull medans det andra är mer för syns skull i min mening.

  Visst oroar man sig för såna saker ibland men du ska aldrig stanna med en person som du inte känner dig trygg med för då är det inte rätt. Den rätta kommer alltid få dig att känna dig vackrast oavsett hur du ser ut för att hen tycker det.
  /Kram
 • Det skulle inte spela så stor roll för mig med det tycker inte alla❤️🏳️‍⚧️
  /Sandra
 • Nej
  /ANONYM

Mer på UMO

ArtikelOralsex – att slicka en snippa

Att slicka någon är när du använder läpparna och tungan på någons snippa. Du kan suga, pussa eller slicka på klitoris, blygdläpparna och områdena runt omkring. Eller gnugga munnen mot snippan. Många tycker det är skönt att bli slickade, men inte alla.

ArtikelUMO frågar: Hur vet du om någon vill ha sex?

Dela med dig av dina tips på hur det kan märkas att någon vill ha sex, eller hur du själv brukar visa det.

UMO-poddenHur slickar jag någon bäst?

46. "Innan jag börjar slicka brukar jag kyssa mig neråt. Kanske stannar jag i brösthöjd. Sen kysser jag insidan av låren."

UMO-poddenFrågor & svar om sexuell läggning och könsidentitet

38. Hur vet jag om jag är trans? Hur kommer jag ut för mina föräldrar och hur kommer jag ut som homosexuell till någon som är skeptisk mot homosexuella? UMO:s experter svarar på frågorna och Martina och Adrian berättar om sina erfarenheter.

Till toppen av sidan