Svarar tjejer på nudes?

Jag är kille och jag undrar om tjejer faktiskt svarar på nudes eller liknande. Jag har flera vänner som är tjejer och dom är äcklade av att nån frågar om det, även fast det verkar som att dom ”varit på g”. Som kille känns det nästan som en självklarhet att svara ja till en tjej när hon frågar om man vill dela.
/Carl

Svar:

 • Det får från person till person. Det är alltid olika, beroende på hur bekväm man är i sig själv och hur mycket man litar på den andra. Det finns inget rätt svar. Alla är olika.
  /Tjej
 • Det beror nog på hur du frågar och på tjejen. Om det är artigt frågat och en ärlig fråga skulle jag inte ha särskilt mycket emot frågan i sig, men om det är sagt som en krav eller så skulle jag bli väldigt störd och ja, nästan äcklad. Som sagt så är det tjejen också, jag skulle aldrig ta nudes så oavsett hur någon frågade så skulle jag säga nej. Du kan också tänka på att det verkar vara fler skandaler och rykten kring tjejers nudes än killars, jag vet inte om det stämmer, men det verkar som det.
  /22
 • Hej! Jag tänker svara utifrån mina egna åsikter och erfarenheter. För det första så spelar det roll med hur ens relation ser ut, i min åsikt ska man bara fråga om man har en relation i närheten av det mer intima och sexuella området, till exempel flört som pågått ett tag. Om man då ställer frågan som en öppen och ärlig fråga, så tycker jag inte alls att det är något fel med det. De får alla ett ärligt svar tillbaka, som har varit både ja och nej. Tycker inte att frågan är äcklande om man har en flörtig typ av relation. Det blir däremot äcklande om personen inte accepterar svaret (eller bristen på svar). Kan även informera dig om att det finns flera killar som svarar nej på sådant, och flera som svarar ja. Tycker inte det är en enorm obalans kring det, men o andra sidan så har jag unika vänner. Vill även tillägga att skicka nudes utan att man frågat är det dummaste och mest respektlösa man kan göra, så även om man själv vill skicka så bör man fråga innan. (:
  /Anonym tjej, 17.
 • Man ska alltid fråga personen. Alltid. Annars kan det bli en väldigt chock. Vill personen inte ha ”nudes” men personen inte respekterar det är det väldigt respektlöst.
  /Anonym
 • vissa vill. jag tex skickar endast nudes om jag känner att jag litar på människan. Vet många killar och tjejer som skickar nudes till nästan främlingar. Pressa aldrig någon, eller låt dig själv aldrig bli pressad att göra något du inte vill. Om du ska fråga, var respektfull och se till att INTE sprida dem. Det förstör liv när ens nakenbilder visas för andra än den man litat på. Ha det bra!
  /tjej, 15
 • jag och en kille skickar fram och tillbaka men annars nej, ba om jag skulle känna mig bekväm
  /tjej, 16
Till toppen av sidan