Panik - lämna sidan!

Ska jag ha trekant trots svartsjukan?

Hej, jag och min kille har varit tillsammans i 2 månader. Innan det var vi kk i några månader. Vi har börjat prata om att ha trekant. Både med en kille och en till tjej. Jag vill verkligen det här men en sak är ivägen. Jag blir lätt avundsjuk/svartsjuk. Hur ska jag göra?

Jag vet att det bara är ett ligg men om jag ser min kille knulla en annan tjej rör det om i känslorna. Jag är bi och vill verkligen ligga med en tjej. Men kommer att bli osäker. Jag kommer bli rädd för att han ska lämna mig. Så hjälp, vad ska jag göra för att undvika detta?
/Kåt bi

Svar: 

 • Är oskuld, straight och aldrig haft en kille men ska försöka hjälpa. Om du inte redan gjort det tror jag att det är bäst att prata med honom och vara tydlig om hur du känner. Det kanske lättar på saken. Annars, om det inte är kris och ni inte måste göra det nu nu, så kan ni kanske vänta några veckor/månader tills ni är så säkra och bekväma med varandra att det inte kommer vara jobbigt, eller åtminstone lika jobbigt, med en trekant. Lycka till!
  /Z
 • Jag tänker att det kanske är bättre att vänta ett tag så att ni känner er helt trygga i varandra och er relation innan ni adderar en person till i erat sexliv. Kanske är bra att känna dig 100% bekväm i dig själv, med självsäkerhet och självkänsla, så att du inte behöver känna dig svartsjuk/avundsjuka? Prata med honom om det! Om han vet vad du känner kommer det vara lättare att lösa det tillsammans. Du kan beskriva din oro för honom, och han kan berätta vad han känner. Han kanske bär på samma fråga?
  /L
 • Jag hade trekant med några, det gick hur bra som helst.
  /Magikern micke
 • Har själv varit i din situation, dock som pojkvännen. Under själva trekanten gick det hur bra som helst men förhållandet föll långsamt isär då min partner inte kunde få ut det ur huvudet. Har även haft en annan partner då det gick utan problem och vi gjorde slut av helt orelaterade orsaker.

  Det är helt ok att känna som du gör men om du vet att du känner så redan nu hade jag nog rekommenderat att avstå ifall du vill att förhållandet ska hålla. Ifall det är ett casual förhållande och du inte ser dig gifta dig med honom så kör på. Kan finnas lärdom och njutning i både positiva och negativa upplevelser! Lycka till!
  /K
 • Nej, gör inte det.
  /Elina Olsson
 • Du kan alltid fråga honom vad han vill och inte vill. Om du vill ha sex med en tjej så ha det då. För det är du som bestämmer över din kropp ingen annan gör de. Han kanse har samma fråga till dig. Lucka till!!!!!!!!!!!!!!! För jag har haft trekant det kändes bra när jag pratade med honom ... Gör det som känns rät för dig gumman.
  /13 årig tjej
 • Hej Jag skulle rekommendera att prata med din partner. Säg att du är rätt att du skulle vara rädd att han lämnar dig om ni skulle ligga med en tjej. Du säger ju själv att du gärna skulle göra det. Och om du känner dig så obekväm ändå skulle jag före slå att ni kanske kunde först ligga med en kille, om det känns bättre. Och sen så kan ni prata om att ligga med det andra könet och andra saker. 
  /Ian
 • Har varit i samma sits som du. Börja inte med att ha sex utan typ basta och duscha ihop så ni vänjer er vid att vara nakna tillsammans. Du kan hångla med din kille och den andra tjejen. Om din kille får stånd kan först du och sedan din kompis smeka den lite. Om det känns bra kan ni gå vidarem annars sluta och försök igen vid ett senare tillfälle. Så gjorde vi och först 3:e gången hade min kille sex med båda oss tjejer. Det kändes helt rätt då. Vi har gjort det många ggr nu och tjejesex är också toppen. Lycka till! Kram.
  /Anna
 • Nej. Ni har varit i hop i två månader bara. Det är för nytt. Snacka om det om 12 månader om ni är ihop då. Är ni verkligen kära och rädda om varandra så är ni i hop om 12 månader. Då kan man snacka om att ta in en till. Är du bi och vill vara med en tjej ska du göra det själv med en tjej första gången. Men gör inget du inte är bekväm med. Det går inte sudda ur sitt minne.
  /tjejen 02
Till toppen av sidan