Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Rädd att det är något fel på mitt underliv

Hej!

Detta är lite pinsamt... men jag är snart 15 så jag tänker mer och mer på sex (tjej) och hur det kommer vara. Men problemet är att jag är jätterädd att det är något fel med mitt underliv! För det första så sitter det liksom något mellan mina blygdläppar (vet att de kan se ut så, men killar tror säkert att alla ska vara som på de perfekta människorna med helt perfekta blygdläppar) och detta gör mig osäker på om någon ska kolla på min kropp liksom. Att killen inte vill röra mig när han ser hur jag ser ut.

2. min slidöppning är jätteliten. jag får knappast in ett finger. och då undrar jag hur man någonsin ska kunna stoppa upp en … där i? Så rädd hur det ska sluta och vad killen ska tycka :( har en kille som jag är på g med så känns som det snart är dags..
/Anonym

 

Svar:

 • Oroa dig inte för utseendet. Alla ser olika ut där nere, och fattar inte killen det är han nog inget att ha ändå. Sedan tror jag att du säkert får plats med en kuk så länge du är riktigt kåt och din fitta är tillräckligt våt. Du kan testa och se om slidan vidgar sig om du onanerar t ex
  /Kille 17
 • Alla ser ju olika ut, så att säga. Inget är mer "perfekt" än det andra, och så länge allt fungerar som det ska är allt lungt! Din kille/tjej som du ligger med kommer inte sluta vara med dig för något sådant
  /Pubertetsexpertnnn
 • Hej! Dina frågor är inte alls pinsamma utan det är helt normala funderingar att ha i din ålder. Jag hade själv de funderingarna när jag var ungefär lika gammal som du. Allas underliv ser olika ut. Ingens är finare eller bättre än någon annans. Och enligt min erfarenhet bryr sig inte killarna om hur ditt underliv ser ut. De kommer gilla det oavsett. Vet att det kan vara svårt att tro på, det hade jag själv också förr. Men har insett i efterhand att det var något jag oroade mig för i onödan. Jag har också haft de funderingarna om att slidöppningen är för liten. Men kvinnokroppen är fantastisk. När man blir kåt utvidgas slidöppningen och anpassar sig efter killens storlek. Det enda man ska ha med sig är att det är viktigt att man är tillräckligt våt och kåt och att det inte ska göra ont. Då får man bara ta det lite lugnt och göra annat fram tills din slidöppning har anpassat sig. Din slidöppning är dessutom gjord för att kunna töja sig så mycket så att ett barn ska kunna födas. Den är fantastisk helt enkelt.
  /En storasyster på 22 år
 • Testa gå till en läkare eller prata men en vuxen eller när det händer så prata med killen om hur det är.
  /annonym
 • Nej tänk inte så du är fin som du är.
  /Anonym
 • Hej jag tycker du ska gå till Unos Mottagning så kollar dom upp de där
  Signatur : Anonym kille Malmköping
 • Förstår din oro men porr är inte verkligheten och har aldrig hört om nån kille som beskrivit att en "perfekt" vagina är avgörande. Och jag tror inte killar vet hur de ska se ut eftersom alla ser ut på olika sätt. Han kommer ju snarare känna ditt underliv än att titta noggrant på alla delar när ni och om ni har sex.

  Din slidöppning är med största sannolikhet inte för liten utan förmodligen har du inte varit våt och fuktig i slidan när du har känt där, slidan öppnar liksom sig själv när den är redo och dom känns små och trånga för det mesta av tiden (alltså när du inte är våt och kåt).

  Bara för att du är på g med en kille ska inte det betyda att du känner press med att ha sex så fort som möjligt för då handlar det inte så mycket om din längtan och njutning utan snarare grupptryck eller förväntningar som inte kommer hjälpa dig att må bra om du inte lyssnar på vad din kropp känner. En bra partner ska inte sätta press, om du är rädd för att han inte kommer respektera dig och dina gränser så är det inte kärlek tyvärr. Det kommer gå bra.
  /fleng
 • Likt dig så kunde jag knappt få in två fingrar innan det gjorde ont, men för mig gick det att ha sex ändå. Det upplevdes som lite tight och ovant i början men så känns det inte längre. Om du verkligen vill ha sex med din partner så kommer du att öppnas upp mer så att en penis kan få plats.
  /Anonym
 • Hej jag tycker gå till Ungdomsmottagning som hjälper dig
  /Vidar
 • Tänk inte på hur du ser ut! Jag är 15 år och jag känner inte igen mig men jag ska försöka hjälpa. Det där med slidöppningen ska jag hjälpa dig med för det behöver man nog hjälp med när det snart är dags för sex.
  1. Du kan prova att lägga lite vatten på slidan
  2. Försök smeka lite där vid öppningen
  3. Sätt in pekfingret i öppningen.
  Hoppas mina tips funkar❤️
  /Tjej som är 15
 • Har samma problem. Men om killen inte accepterar det så är han inget att ha. Tror inte att han bryr sig om det, och om han gör det så är det konstigt eftersom att alla ser olika ut, du e fin som du är<3
  /En 14 åring

Mer på UMO

ArtikelBlygdläppar

Precis som alla har sitt eget utseende med färg på ögon, rakt eller lockigt hår, långa ben eller platta fötter ser också blygdläpparna olika ut.

ArtikelFoto på snippan

Här kan du se foton av en snippa med de olika delarna utmärkta.

ArtikelSexlust och att vara kåt

De allra flesta föds med en kropp som kan känna lust och kåthet. Lusten kan kännas i hela kroppen. Det kan kännas som om det pirrar och pulserar i könet och på andra ställen.

Svara varandraFler med inre blygdläppar som är längre än de yttre?

Jag har så mycket ångest inför att visa mig för en partner och jag vet inte vad jag ska göra. Är det något som avtändande eller är det inget man tänker på?

Till toppen av sidan