Panik - lämna sidan!

Porr är det enda som får mig kåt, hjälp!

Har ett litet problem och undrar om det är någon annan som har samma och kanske har något tips på vad man kan göra. Jag började kolla på porr och sånt när jag var typ 12 och har fortsatt ända sen dess. Nu idag så är det det enda som kan göra mig kåt. Har inte blivit kåt på en riktig tjej sen 2014. Har försökt sluta kolla på porr ibland under några veckor men det verkade inte förändra något.

/Kille 19

Svar:

 • Jag har en lillebror som har gjort likadant min familj var tvungen att stänga ner allt som gjorde så att man kunde hitta porr jag vet inte om det hjälper dig men det hjälpte min bror.
  /Ashley
 • Jag tror att din hjärna är inställd på att du endast blir kåt av porr så jag skulle bara säga sluta kolla på det helt och då menar jag länge. Sedan då efter ett tag kanske i ditt fall nån månad eller fler så om du ser något som brukar göra dig kåt så blir du nog det. Är inte helt säker på detta funkar. Men jag tror att det är det du måste göra. Hoppas det löser sig
  /Kille på 15 sommrar
 • Börja tänka på vad som du tänder på i porr, och porr är verkligen inte som i verkligheten, men jag tycker du ska sluta helt, även om det så svårt, det kommer nog tillbaks när du varit utan porr i några månader, det tar tid att få tbx☺️Lycka till
  /Tjej 15
 • Hej jag har kollat porr sen jag vart 14 år gammal. Jag tror att ditt problem är att du helt måste sluta med porren men är beroende.
  /Kolle 15
 • Gå igenom min checklista:
  - Är du kåt eller är du bara uttråkad? Ifall du är uttråkad, gör något annat. 
  - Är du kåt eller känns läget bara för bra för att inte missa chansen av att onanera? Även fast det är ett bra läge så betyder det inte att du känner att du vill så lägg ner tankarna direkt.
  - Kan du tänka dig att onanera utan porr eller måste du kolla på porr? Ifall du måste kolla på porr så gör något annat direkt. Ifall du inte gör något annat direkt kommer din hjärna slösa energi genom att kämpa mot viljan. 
  - Pre nut clarity. Tänk på vilka effekter det kommer att få ifall du fortsätter.
  -  Hur många gånger har du gjort det idag? Du själv vet gränsen om när det har gått för långt.
  /En kille som är 16 år gammal och har samma problem
 • Detta kan bero på många olika saker ... det kan vara att du är det man kallar ”porrskadad” vilket i min uppfattning är typ att du är fast i att du behöver det du ser i videosarna. Om du kollar mycket på orealistisk porr kan det kanske vara anledningen, inga naturliga kroppar eller situationer som är inspelat. Om det är blandat så har jag ingen aning. Du kanske behöver hitta någon speciell. Nice ändå enligt mig att du inte håller på som många andra som blir galna av vilken brud som helst!
  /R, 19
 • samma här!
  /pusssy
 • Behandla det som ett missbruk. Du verkar ju ganska beroende. Verkar som när heroinmissbrukare slutar bli hungriga typ. Försök få lite kontroll, och sök kanske hjälp om det inte går på egen hand?
  /Tjej 19
 • Försök hitta något annat!
  /tjej 17
 • Gör såhär. Börja minska på ditt runkande. Var med folk, träna, hitta en hobby, hitta mening i livet. För att trappa ned kan du börja kolla på lättklädda tjejer till exempel (håll dig till en bild bara, varje gång). Sen så kör du utan bild och sen skaffar du en flickvän. Kom ihåg, flickvännen ska vara en lagkamrat. Någon som hjälper dig och du ska vara någon som hjälper henne.
  /Kille
Till toppen av sidan