Panik - lämna sidan!

När kom ni tjejer i puberteten och när onanerade ni första gången?

Hej! Jag har några frågor till er tjejer.

 1. När kom ni in i puberteten och vad var den första ändringen?
 2. När var första gången ni onanerade?
 3. Har ni fått en fontänorgasm och hur kändes det?

  /Anonym 15

Skriv ditt svar

Svar:

 • 1. Jag kom in i puberteten när jag var tio, den första ändringen var att jag började lukta svett och brösten började växa.

  2. Jag onanerade första gången genom att jucka mot ett gosedjur när jag var åtta/nio, fingrade mig själv för första gången när jag var tolv.

  3. Jag kan bara få fontänorgasm när min kille fingrar mig och gnuggar mot min klitoris samtidigt, kan alltså inte få det genom att onanera. För mig känns det först som att jag behöver kissa men sen är det som tio orgasmer i en, hela min kropp rycker och jag bara sprutar. Det är helt fantastiskt. När jag får vanlig orgasm brukar jag inte kunna fortsätta efteråt, men det kan jag när jag får fontänorgasm.
  /tjej, 16
 • 1. Jag kom i puberteten när jag gick i femman. Första ändringen var att brösten började växa.
  2. Vet inte. Har väl alltid gjort, fast omedvetet.
  3. Nej, vet inte ens vad det är.
  /tjej 13
 • Jag har kommit in i puberteten men inte fått mens men de största skilnadena är bröst, hår och svett.
  /Anonym tjej
 • Jag onanerade första gången vid 11-års åldern med min kusin. Andra gången var med min lillasysters kompis hanna.
  /fjortonårig kille
 • Hej jag kom in i puberteten när jag var typ 10-11. Då hade jag mycket problem med flytningar först och behövde nästan använda bindor. Men det var väl att brösten börja växa och jag fick hår under armarna. Jag onanerade första gången när jag var 12 tror jag för då hade vi börjat med sex och samlevnad i skolan. Som svar på fråga tre: nej.
  /En tjej på tretton somrar
 • Jag har kommit in i puberteten men inte fått mens men det största skilnadena är bröst, hår och svett.
  /amonym tjej
 • Jag kom in i puberteten runt 12, jag fick hår på mitt kön, och jag börja onannera när jag var 13. Sedan fick jag målbrott, och nu nyligen hår under armarna, nepp har aldrig fått det för att jag är kille och för att det är svårt att få det som kille. Mvh
  /Kille på 15 år
 • 1. Min första ändring var att jag fick hår under armarna när jag 10. 2. Minns inte säkert men jag tror jag var 12/13.
  3. En gång har jag fått det men jag var så chockad av allt att jag inte hann känna efter. Har inte försökt göra om det igen för det var ett jäkla jobb att städa upp efteråt hahaha!
  /Anonym tjej, 15
 • 1. När jag var 9 började mina bröst växa sen fick jag mens när jag var 10. 
  2, Jag tror jag onanerade första gången när jag var 10/11 lite osäker.
  3. Jag vet inte vad det är så kommer svara nej
  /Ickebinär med en tjejs kropp 14
 • 1. Jag var nog kring 12- 13 år, när håret kring kuken börja växa, övrig hårväxt kom när jag var 14 - 15. Började få utlösning på natten.
  2. Något innan jag fyllde 13.
  /16 kille
 • 1. Jag kom in i puberteten vid 10 och första ändringen var nog att brösten började växa
  2. Vid 12 år genom att jucka mot en nalle
  3. Har inte upplevt det än.
  /Femtonårig tjej
 • Hej, började komma i puberteten i somras typ känns det som. Att brösten har börjat växa lite. Nu är jag 12 år och 10 månader. Får se om jag får hår på könet eller mens snart 😊-Började onanera när jag var 11. Osäker om det är fontänorgasm som jag får när min pojkvän har samlag med mig?! Tror mer det är hans sperma som rinner ut 😃
  /Mvh Alicia
 • 1. Har ingen exakt ålder men kanske 10, 11.
  2. Har väl gjort det hela tiden omedvetet men sen gnuggade jag mitt kön mot olika flaskor vid typ 11 år, och sen på riktigt då jag visste vad det var typ 12 år.
  3. nej tyvärr.
  /Tjej fast som 08:a 🥲
 • 1. Var runt 13-14.
  2. Började pulla dagligen när jag var 12.
  3. Ja många gånger, precis när det händer är det hur skönt som helst. Ungefär som att komma 1000x om samtidigt. Tyvärr så avtar orgasmen ganska snabbt och så ligger man kvar med en genomsur säng. Jag sprutar väldigt mycket och långt så handduk hjälper inte.
  /Felicia 17
 • 1. Var runt 13-14.
  2. Började pulla dagligen när jag var 12.
  3. Ja många gånger, precis när det händer är det hur skönt som helst. Ungefär som att komma 1000x om samtidigt. Tyvärr så avtar orgasmen ganska snabbt och så ligger man kvar med en genomsur säng. Jag sprutar väldigt mycket och långt så handduk hjälper inte.
  /Felicia 17
 • 1. När jag var 10.
  2. I somras.
  3. Ja, och skiiitskönt.
  /12 åring tjej
 • 1. Typ runt 12, brösten växte lite och jag fick mens.
  2. 10 år.
  3. Nej
  /Tjena
 • Jag tror jag kom in i puberteten vid ungefär 12 då jag kände att min kropp började utvecklas. Mest med bröst vid den tiden, sen vid 13 kom mensen. Första gången jag onanera var också vid 12, och då upptäckte jag en massa saker man kunde göra med sin kropp och mer om min sexuella sida. Aldrig haft en fontänorgasm, så har ingen aning faktiskt!
  /14 årig tjej
 • 1. Jag kom in i puberteten när jag var 10 år.
  2. Jag har aldrig onanerat.
  3. Jag vet inte ens vad det är.
  /Maja
 • 1. Jag kom in i puberteten våren i 3an. Jag går i 6an nu. Första ändringen var att jag började få bröst.🍒 Nu har jag ganska stora bröst🍒 om man jämför med dem andra i min klass. Jag har rätt så mycket hår på snippan och hår under armarna men jag klipper av håret under armarna för jag får och vågar inte raka mig. Jag har inte fått mens än.

  2. Jag började onanera pyttelite för ca ett halvår sedan. Men nu för typ en månad sedan har jag börjat hålla om mina bröst 🍒och klämma på dem innan jag ska sova och lite när som helst när jag är själv. I duschen häromdagen bestämde jag mig för att försöka hitta det där tredje hålet förutom analöppningen och där man kissar. Jag hittade det och stoppade in ett finger, för varför inte, men det kändes obehagligt och jag har inte gjort det sedan dess.

  3. Jag har inte fått det än.
  /Tjej
 • När jag var 7 onanerade jag första gången, jag har gjort det varje vecka sedan dess. Nu är jag 24.
  /Anonym
 • 1. När jag var 11/12, började få bröst.
  2. 13
  3. Vet ej.
  /Vill inte säga namn
 • 1. Jag kom in i puberteten när jag var 12 år men innan det fick jag mycket hår i min vagina. Jag fick mycket finar i mitt ansikete, rygg och på bröstet, men såklart är alla olika.
  2.Jag onanerade när jag gick i 3:an.
  /anonym
 • 1. Var 12 år. Jag fick min första mens.
  2. 10 år var jag första gången jag var väldigt intresserad i min kropp och ville testa på något nytt. Jag hade hört om onani, eller ja som de sa "pullning" i skolan.
  3. Jag var med min första pojkvän när jag var 14 år och hade länge väntat på att få ha samlag. Det bara hände och det var väldigt skönt.
  /Alexandra
 • 1. Jag tror att jag kom typ in i puberteten när jag var 10-12 år men jag mins inte hur gammal jag var, om jag minns rätt så började brösten växa innan jag fick mens. Jag tror att jag var 12-13 år när jag fick min första mens och jag min mamma trodde att det var sår fast vi hade fel.
  2. Jag mins inte när det var första gången jag onanerade fast det måste varit när jag var 13.
  3. Jag har inte fått min första fontänorgasm än.
  /Tjej 16 år
 • 1, jag kom väl in i den när jag var ungefär 12 mina bröst började växa.
  2, jag började ta på mig själv när jag kanske var 9 men jag viste ju inte vad jag gjorde men jag började ta på mig själv när jag var kanske 12-13 år
  3, ja men det har bara hänt ungefär en gång och jag tyckte att det var jättekonstigt, fattade inte riktigt vad som hände.
  /Tjej 14
 • Svar : Hej Anonym 15. Jag är en tjej på nu sexton år som kan svara på dina frågor. Alla tjejer känner sig mogna vid att onanera vid olika åldrar vilket är jättevanligt. Jag själv kom in i puberteten vid 7-8 år, vilket är väldigt tidigt tänk på det, så du inte tar det som en genomsnittlig ålder. Jag började få orgasmer redan vid sexårs åldern utan att jag förstod vad det handlade om men när jag sedan växte med det kändes det bättre för varje gång jag fick det. Fontänorgasmer behöver ganska mycket push om du förstår vad jag menar, så det blir olika "stora" för varje gång. Men orgasmer är speciella. Under stora stunder är det som att det dunkar i underlivet, eller så kan man sig varm och öm i slidan under orgasmer. Hoppas du fick de svar som du önskade❣
  /// Tjej16
 • 1. Jag började svettas mer när jag gick i 3an, fick mens i 6an sen försvann den framtills att jag skulle börja 9an, vet inte riktigt när bröst och hår började komma, har iallafall inte särskillt stora bröst ännu trots generna och min lillasyster (13) tyder på att jag borde ha det.
  2. Jag har typ aldrig onanerat "på riktigt" eller vad man ska säga
  3. nope, har inte fått det av mig själv och inte av någon annan då jag är oskuld

  /16år :)
 • 1: jag var kanske 12-13 år. Det första jag märkte av var att det började komma flytningar, mycket. Och det andra var att det började växa hår där nere.
  2: Jag var nog kring 11.
  3: Nej det har jag inte men längtar!

  /tjej
 • Jag kom in i puberteten när jag var 8 år, och mitt första tecken var att jag fick flytningar och att mitt humör och mina känslor ändrades. En av de nya känslorna var att jag ofta blev sexuellt uppspelt. Jag började onanera redan när jag var 8-9 år, eftersom att jag hade tillgång till internet väldigt tidigt och fick snabbt reda på vad det var.
  /
  Anonym
 • 1. Jag fick min mens förra sommarn, men mina bröst började växa i 3an och jag går i 7an nu, men när jag fick hår på könet eller under armarna vet jag faktiskt inte....
  2. Jag började när jag gick i 6an
  3. Jag har aldrig fått det så jag vet inte hur det känns🥺💖

  /🩸📌💋
 • Hej. Jag kom in i p när jag var 10 och fick mensen tre dagar innan jag fyllde 13. Första onani = 11 år och nej, aldrig fotänorgasm.
  /no one
Till toppen av sidan