Panik - lämna sidan!

När började du känna sexuell attraktion?

När började du känna sexuel attraktion? Eller känner du sexuell attraktion? Jag har börjat tänka att jag kan vara asexuel men vill veta mer om andras relationer till sex och när folk börjar vilja ha det. Är inte så gammal så jag vet inte...
/(Kanske) asexuel 14åring

Skriv ditt svar

Svar:

 • Första gången jag hade sex så va jag 13 och jag hade nog känt en sexuell attraktion till tjejer ganska länge då. Men de är säkert väldigt olika från person till person.
  /Liam, 15
 • Tja, jag blev väl intresserad av att titta på nakna tjejer vid typ 12 eller 13, men inte så att jag ville ha sex eller så. Det var väl inte för än kanske vid 18 som jag började tänka på att vissa var sexiga och att jag började vilja ha sex, och först vid 17 som jag börjat bli bekväm med tanken på sex, pussar och hångel bara ett år tidigare.
  /Typ kille, 20
 • Sexuell attraktion har jag inget minne av att ha känt förrän jag blev tillsammans med min nuvarande pojkvän. Han är den enda som kan få mig kåt. Jag började inte heller känna sexuell attraktion till honom förrän ungefär en månad in i förhållandet. Vi blev tillsammans när vi var fjorton, och nu ska jag strax fylla sexton. Så du kanske är som mig och känner bara sexuell attraktion till människor du är bekväma med. Jag skulle inte oroa mig om jag var dig, det är helt okej att inte känna sexuell attraktion.
  /Sara
 • Nu är det väl lite annan situation, men jag såg min sexualitet, sex och attraktion, som dåliga saker. Inte andras, bara min. Därför började jag inte på allvar tänka på och reagera på andra särskilt mycket innan jag var 17-18. Du har något år på dig innan dess :P
  /23
 • Nja det beror väl på, alla är ju på sitt egna sätt när det gäller sexuell och romantisk attraktion, och mitt tips är att utgå ifrån dig själv istället för att fråga främlingar på nätet om deras upplevelser. Ta det lugnt och stressa inte, ta din tid och ifall du tänker "utforska" tycker jag att du ska ta det lugnt och göra det för att det är något du själv vill och inte för att du känner dig pressad och vill vara "normal". Tills du kommer till en slutsats önskar jag dig en väldigt trevlig platonisk kram
  /Den sjukt coola Jared K
 • Asså jag var la runt 10 år.
  /sexy god
 • För mig kom den sexuella attraktionen väldigt sent! Jag kunde vara kär och vilja vara nära någon, men tyckte att alla rent sexuella akter kändes meningslösa och ärligt talat rätt äckliga. Jag hade sex som var helt ok i flera år, och hade en egen sexuell drivkraft, men började på riktigt känna djup sexuell attraktion till någon annan när jag var runt 22. För vissa tar det tid och kan bara ske inom en viss kontext, det är inget konstigt med det. Det måste få ta sin tid att blomma ut.
  /25-åring
 • Jag tror jag började känna det när jag komm in i puberteten, men det är olika för alla
  /✧(。•̀ᴗ-)✧
 • HEEEELT olika från person till person, tror det är vanligare att killar känner sexuell attraktion tidigare
  /kille 15 sexuellt attraherad
 • Jag var 12 år när jag kände sexuell attraktion till andra killar
  /Lite halvt förvirrad 13-åring
 • Jag tror att jag började ha sexuell attraktion vid 11 typ. Men tog till nu när jag är 13 att lista ut att jag är pansexuel.
  /13 åring
 • Jag började känna sexuell attraktion till andra i tolvårsåldern ungefär, tror jag. Men det var ju blandat med känslomässig attraktion till en annan person oftast. En gång, även fast jag inte var kär i den, men liksom hade känslor för stunden på nåt sätt, kände jag sexuell attraktion, och det var konstigt nog med min bästis.

  Så för mig upplevde jag egentligen många olika slags känslor på en och samma gång som var helt nya för mig, inklusive den sexuella attraktionen. Att vara asexuell kan också vara en ganska bred aspekt för de flesta människor. Även de som är asexuella har ibland förmåga att känna sexuell attraktion, men det gäller såklart inte alla. Det är du som väljer om du definierar dig som asexuell, men min syn på det är att asexualitet är avståndet från sex, vilket även enbart kan innebära att det saknas sexuellt intresse hos personen. Ofta är det ganska nytt för din ålder, så det kanske är något du upptäcker med tiden.
  /Tjej, 16
Till toppen av sidan