Min tjej tycker att munsex är äckligt, vad ska jag göra?

Jag och min tjej har varit tillsammans ett tag nu. Hon har nått med henne slida att jag inte kan få in min penis. Och hon tycker att det är äckligt att suga av mig och får mig aldrig att komma med att runka av mig. Medans jag slickar henne och får henne att njuta. Jag börjar blir frustrerad för att jag aldrig får någon njutning, vad ska jag göra?

/J

Svar:

 • Första steget tycker jag är att prata med din tjej. Tycker hon det är äckligt för att hon känner sig obekväm? Tycker hon det är pinsamt? Har hon dåliga erfarenheter sedan tidigare? Beroende på hennes känslor kring detta äckel kan er väg framåt variera en hel del. Förklara hur du känner, utan att anklaga din tjej.

  Om inte oralsex fungerar, kanske du kan få njutning på annat sätt? Kan hon använda sina bröst? Kan hon runka av dig? Det finns många sätt att ha sex på, och ibland är det svårt att hitta det som passar för er. Ha en diskussion om dina behov, och vad du skulle behöva för att få njutning, och gå därifrån för att försöka lösa situationen. Lyckat till!
  / Ventilator
 • Jag tycker du ska respektera din flickvän i sitt beslut att inte vilja suga av dig. Men jag tycker du ska fråga henne varför hon inte känner sig bekväm med att göra det. Men att du inte får någon njutning tycker jag det ska bli ändring på jag tycker att du ska tänka på vad du tycker är skönt att göra när du är själv och sen hjälpa din tjej att tex runka av dig på ett sett som är skönt för dig.
  /En 16årig tjej
 • Tycker du ska snacka med henne. Hon ska givetvis inte tvingas till att göra något hon inte vill. Men ni kan ju tillsammans kankse komma på nya idéer och Hon kan testa att runka av dig lite annorlunda, helt enkelt prata under sexet
  /Hej
 • Jag suger aldrig min killes kuk men det är inte för att den är äcklig, utan för att den är enormt stor så jag skulle spy av att bara ta in ollonet i munnen. Din tjej kanske tycker att du har en "för stor kuk" för att vilja ha i munnen.
  /Fia
 • Om det är så skulle jag tycka att ni väntar ett tag och sen om det är så att hon oroar sig av smaken eller bara är rädd allmänt så kan ni testa med att sätta på sen smaksatt kondom så hon får en bra smak medans du kan njuta lite
  /13 årig tjej
 • Jag tycker du borde prata med henne om vad du känner.
  /Tjej
 • Jag tycker att du ska prata med henne och försöka få henne att förstå att det handlar om att ge och ta. Det ska vara ett samspel där båda får njuta. Du har precis lika mkt rätt att få njuta som henne så jag tycker att du ska prata med henne.
  //Anonym
 • Jag har samma problem men jag brukar få lägga kuken mellan tjejens bröst och runka på det viset (det kräver att tjejen har ganska stora bröst) det får jag min njutning av.
  /G 20år
 • Berätta vad du skrev, att du också vill njuta, så förstår hon nog. Det finns andra sätt än att suga av som du kan njuta på.
  /tjej
 • När ni har sex så får du väl fråga om du kan runka och sen sjuta sperman över hennes mage och bröst, det gör jag på min tjej det är väldigt upphetsande.
  /Anton 14 år
Till toppen av sidan