Min sexlust går upp och ner, finns det andra killar som känner samma?

Hej, jag har en fråga till er andra killar. Jag är själv en kille på 16 år och ibland är jag superkåt och runkar ofta och det är jätteskönt och allt. Men ibland är jag HELT avslagen typ, kan knappt få upp den och ännu mindre komma.

Jag är i detta stadiet nu och självklart skulle jag ha min debut för några dar sedan, och jag kom inte ens efter ett bra tag. Vi slutade för att vi blev trötta. Nu är jag rädd att hon ska tro att jag inte tycker om henne, eller att jag är gay eller nåt.

Men som sagt, känner ni också att det går upp och ner eller är det mitt undermedvetna som säger att jag inte ska bli tillsammans med denna tjej?

/Anonym

Svar:

  • Jag tycker du kan ju snacka med denna tjej och fråga om hur hon känner för dig, för då kanske du kan känna dig tryggare om du vet vad hon vill. Och skälv är jag tjej och jag hade nog inte dumpat nån eller nåt sånt bara för den partnern jag låg med inte kom, så oroa dig inte i onödan.
    / tjej 15år
  • Det går upp och ner ja, det är inget konstigt med det. Det kan bero på många saker. Ibland har man väldigt mycket i huvudet som hindrar en från att bli kåt, ibland så bara känner man inte för det. Sen vissa gånger är man kåt typ hela tiden. Det är verkligen inget konstigt. Det kan också vara så att du tänker väldigt mycket på hur hon ser på dig. Det kan ju vara något som är viktigt att prata om. Och var inte rädd för att prata känslor, vet många killar som är det. Tvärtom så uppskattar tjejer ofta när man öppnar upp sig. När det dock händer att det inte går - oavsett anledning - så försök att visa din tjej att du tycker om henne på andra sätt. Det handlar inte bara om sex - även fast det många gånger kan ge väldigt mycket till ett förhållande. Man kan visa sina känslor på andra sätt.
    /Kille, 20
  • Sexlusten kommer och går, inget konstigt med det alls, ingen känsla här i världen är permanent. Jag tycker du ska förklara detta för tjejen du var med, så hon förstår dig, skönare för er båda tror jag :)
    /Tjej 14
Till toppen av sidan