Min mamma kom in när jag runkade

Jag brukar runka när jag har duschat klart. Härom dagen hade jag glömt att låsa dörren, och när utlösningen verkligen inte gick att hålla inne längre så kom mamma in i badrummet. Hon såg mitt stånd och hur sperman sprutade. Det var hur pinsamt som helst! Är det fler som råkat ut för liknande saker?

Svar

 • En gång trodde jag att mina föräldrar var ute på promenad men de var de inte . Jag hade börjat pulla och fick en as skön fontän orgasm .Just när det börjar spruta kommer min mamma in i mitt rum .jag kan säga att det inte bara var jag och golvet som blev blött. Hon sprang ut fort som fan. Rekommenderar att kolla om någon är hemma innan du börjar pulla/runka (Dock var det värt det .. Så jäkla skönt)
  / ...
 • Inte riktigt. Men en dag fick jag kondomer av mamma. Hon hade hittat sperma som jag missat att torka upp och för att det inte skulle hända igen så skulle jag använda kondom när jag runkade sa hon. Det var lite pinsamt. 
  /Spruta en gång/dag
 • Haha ja, jag hade pullat och sen kom mamma in i mitt rum. Men ja de är skämmigt! Tänk bara att det är normalt alla kommer i den åldern att dom blir mer intresserad av sex eller runka, pulla, kolla på porr så skäms inte. Tror inte din mamma skulle bry sig ens för de är normalt plus det är din kropp om du gillar runka så får du väl göra de
  /14 tjej
 • Nej men tänk på att låsa dörren nästa gång.
  /Johan
Till toppen av sidan