Min kille tycker det är äckligt att jag haft sex tidigare

Min kille är oskuld och vill inte ligga med mig enbart för att jag har legat med andra tidigare. Han tycker det är äckligt att han inte är min första. Är det äckligt?

/Saga

Svar:

 • Det är inte äckligt alls vännen och hans känslor för dig ska inte påverkas av ditt tidigare sexliv. Du kan ju argumentera med att du vet hur det ska gå till och därför kan göra hans första gång ännu bättre;)
  /16 och fortfarande förvirrad
 • Det är absolut inte äckligt. Din pojkvän kan inte kontrollera vad du har gjort innan er relation. Det finns inget som har ändrats med dig för att du haft sex förutom att du har mer erfarenhet vilket nog gör att du kan göra det skönare för honom.
  /Tjej 13 <3 
 • Nej. Det är absolut inte äckligt alls. Han borde vara glad att han har dig som är erfaren och kan leda erat första samlag tillsammans. Det är normalt att vara osäker när man ska ligga för första gången. Och tanken på att man kanske inte är så bra som de andra förekommer därför ibland. Jag vet inte riktigt eran situation men han är kan vara osäker. Det är hans första samlag efterallt. Men det gör det inte okej för han att kalla ett samlag mellan er äckligt även om han tycker så. Du kan försöka ha ett samtal om med honom om situationen ni befinner er i och se vad som händer? Du är inte äcklig och att inte vara oskuld är något bra eftersom du vet hur man tillfredsställer en partner lättare. Din kille kanske inte är redo och är svartsjuk/osäker i den här främmande situationen för honom? Om han inte är redo så är et okej men det är inte okej att kalla det du gjort innan honom äckligt eller något annat negativt. Säg åt han att inte säga sånt och att du vill att han ska sluta med det. Om han ger ifrån sig ett bra respons borde du säga något fint som sänker hans nervositet?
  /Från en oskuld
 • Ehh nej, hur skulle du vet att ni skulle bli tsm?❤️
  /Tjej, 15
 • Nej det är det inte. 2 saker som du kan göra är att säga åt honom eller att du säger att du tvättat snippan.
  /Hon som längtar till att flytta hemifrån
 • Nej, det är inte äckligt och hade jag varit i din situation hade jag inte velat vara tillsammans med en person med den åsikten heller. Många män säger det dessutom för att de präglas av sexism och misogyni (kvinnor ska vara rena och oskuldsfulla, annars är de smutsiga och mindre attraktiva). Att han uttryckligen säger att det är ”äckligt” tyder på att han nedvärderar dig baserat på antal sexpartners du haft. Förmodligen är det inte att han är rädd att bli jämförd, för då hade man aldrig uttryckt sig så fult. Jag skulle ta en funderare på om han verkligen är värd att vara med.
  /Anonym, 19
 • Helt rätt… klart grabben inte vill ligga me någon som legat med KSK hela staden/byn o låta hon ta din oskuld… hade känt lite samma..
  /Jonathan
 • Nej det är inte äckligt, sen kan man förstå att han på något sätt känner sig obekväm med att han inte är den första som rör din kropp, om du förstår vad jag menar. Försök förklara för honom att det inte är något fel med att du har haft sex tidigare, o om du anser att han är den rätta för dig och han känner det samma, varför då lägga energi på det som redan hänt. Och ta det långsamt för att visa att han inte behöver känna sig tvingad till något
  /Amanda
 • Verkligen inte, om han tycker att det är äckligt är det hans problem. Alla har sina preferenser men man ska inte skämma någon för att de har haft sex förut
  /Någon som gillar att svara på problem
 • Nej, det är högst naturligt. Varför skulle du inte ”fått” ha sex tidigare? Om ni har sex skulle det ändå bli så. Man kan inte vara oskuld inför varje förhållande.
  /M
 • Nej, jag tycker inte att det är äckligt om du har, till exempel, legat med två stycken andra innan, för att du har varit i ett förhållande eller innan ert förhållande.
  /Tjej 16
 • Jag tycker din kille är väldigt barnslig för det är absolut inte äckligt att du haft sex med andra tidigare. Det är ju jätteskönt att ha sex så det är inget konstigt att du gjort det tidigare. Jag har haft sex med ganska många tidigare och om nån kille jag dejtar skulle ha problem med det så skulle jag göra slut med han.
  /Tilde, 13
 • Det är verkligen inte äckligt! Jag förstår hur han tänker och känner men du är verkligen inte äcklig eller smutsig på något sätt! Att ha sex med flera är inte fel! Jag tycker du borde göra slut med din kille om han har en sån omogen inställning.... att säga att du är äcklig är heller inte okej. Lyssna inte på honom! Han är omogen.
  /Tjej
 • De e absolut int äckligt, du hade en liv före honom också måste han förstå. Man kan ej begära att vara oskuld samtidigt. Tycker han att de e så pass äckligt att han ej kan vara me dig så kommer du att hitta en annan.
  /Lovisa
 • Jag kan bara säga så här. Din kille borde mogna lite i sitt tankesätt. I framtiden så kommer ju lixom alla hans tjejer att ha knullat och haft sex så att tycka att det är äckligt att du inte är oskuld tycker jag bara är töntigt. Det borde ju vara bättre för honom att du är van eftersom att du då kan ge han en bättre upplevelse.
  /Kille 15
 • nej det är inte äckligt. Jag tror din pojkvän bara är lite nervös över att han kommer bli jämförd med de andra du legat med. Om han inte vill ligga med dig pga det så kan du inte tvinga honom, men jag tycker du borde prata med honom om varför han tycker så. Ni kanske kan testa lite smått för att se hur det känns för honom? Första gången är nervös för alla, jag förstår att han inte tycker om att vara den enda som är oerfaren. Men bara du får honom att förstå att du inte bryr dig om det borde allt vara lugnt. Lycka till och glöm inte skydd!
  /tjej, 16
 • Hej Saga! Det är absolut inte äckligt och jag tycker det är en väldigt konstigt och taskigt av din pojkvän att han säger så. Möjligtvist kan vet vara så att han är nervös eftersom du redan har haft sex och han är rädd att göra fel osv och att du skulle jämföra han med din tidigare pojkvän. Försök kanske prata om varför han känner sig men även berätta hur du känner dig när han säger så till dig
  /16 Kille
 • Nej det tycker jag absolut inte att det är. Vet inte vad han inte gillar med att du gjort det. Han kanske är rädd för könssjukdommar att du och de du har haft sex med inte brytt sig om skydd eller nåt. Eller så använder han det som ursäkt för att han kanske inte känner sig redo för sex. Eller så är det en annan anledning. Men du fick några förslag på vad det kan vara. Det bästa är bara att prata om det. Mvh
  /Kille på 15 år
 • Tycker det är fel av honom att ens värdera sin tanke om dig för vem du varit med innan. Kan nästan lova att hans pappa varit med fler kvinnor innan hans mamma kom in i bilden.
  /J, 19
 • Fråga honom varför han tycker det är äckligt och att ´´det spelar väl ingen roll om jag förlorar oskulden´´ och om han inte respekterar det så tycker jag du förtjänar bättre. <3 Han kommer tycka att det är lika skönt att ha sex ändå,
  /Elvira, 13
 • Hej! Jag har vart i samma situation som dig. Det var för ett halvt år sedan. Jag hade tappat oskulden en månad innan jag blev tillsammans med min dåvarande kille. Men det var på en party och jag var full och tappade oskulden med min bästis kille. Vi båda visste inte vad vi gjorde men blev båda av med oskulden för att många hade hört och sett. Jag märkte inte ens att jag hade Sex och kommer inte ens ihåg något, bra det kanske. Men iallafall blev jag tillsammans med en kille en månad efter. Vi hade grovhånglat i hans säng och jag var 100% säker på att han faktiskt ville ligga, men då plötsligt sa han: Nej Tindra, vi går inte längre än det. Jag vill inte ligga med nån som har haft sex med min kompis innan. Jag blev väldigt sårad men jag nickade och gick hem. Vi va tillsammans en vecka till och hånglade och smekte varandra, men aldrig mer. Han ville inte. Sedan gjorde jag slut För att jag tyckte att det var väldigt barnsligt av han att säga så. Jag tycke att du borde känna efter, gillar du honom? Försök att prata med honom om det, varför han inte vill osv. Jag vet att det kan vara jobbigt och svårt men försök!! Jag tror på dig. Idag är jag tillsammans med världens gulligaste kille och har upplevt mitt första Sex medveten! Jag är väldigt glad att jag vågade göra slut, för såna som säger sådant är inte ”riktiga” killar som du vill dela ditt liv med. Det hära hjälpte säkert inte så mycket, förlåt... Men läs andras inlägg, väldigt bra tips:)
  /Tindra, 16 år:)
 • Han är ett omoget svin dumpa honom
  /Jenny
Till toppen av sidan