Min kille har svårt att komma vid sex, hjälp!

Min kille har jättesvårt att komma när vi har sex och jag börjar bli orolig och tror att det kanske beror på mig, vad ska jag göra? Han vet inte heller vad det är för. Om han onanerar kommer han snabbt säger han.
 :/

Svar: 

 • Hej, jag förstår att de är jobbigt och påfrestande för dig och även för din kille. Av mina egna erfarenheter så kan detta bero på till exempel prestationsångest. Detta är helt vanligt bland killar och även tjejer. Det kan ju vara så att han känner lite press och därför det inte går. Jag skulle rekommendera att testa massa olika saker. Kanske beställa någon rolig leksak som man kan testa på varandra för att få varandra att slappna av.
  /E
 • du kan försöka med att suga av honom länge och runka åt honom du kan även testa att smeka hans ollon och sätta lite saliv på ollonet så blir kuken liksom lite våt och sen kan du prata med honom och fråga om han vill runka själv och sen kan du suga av honom eller om han vill lägga sin kuk mellan dina bröst och runka på det sättet du kan försöka få honom att njuta. 
  /kille 14 år
 • Han kanske känner stress eller oro över det, har hört och läst att det gör det svårare att få orgasm, om man känner press att man måste få det. Sluta försöka få honom att få orgasm och gör bara så det blir skönt för er ist.
  /M
 • Jag tror också att han kanske känner sig stressad/pressad till att komma. Och ju mer man tänker på något, desto svårare blir det att ”utföra”. Ta det långsamt. Ha ett långt förspel - kanske redan från en middagen el liknande. Prata lite flörtigt och så, kolla på film, börja närma sig ...

  Ta det långsamt liksom, bygg upp stämningen så att det blir avslappnat och än mer nervkittlande. Sedan underlättar det ju om du vet vad han gillar i sängen/blir tänd på. Han kanske gillar dirty talk el så. Inte att du ska vara pressad att göra det, men gör det så ”bekvämt” för honom som möjligt, som när han onanerar själv.
  /L
 • Använder han droger? Då kan han ha svårt att komma :)
  /Shaker
 • Hej, jag är förvisso tjej men jag har samma problem. Jag kan inte alls. Jag och min pojkvän har pratat mycket om det men till slut kunde jag inte tänka på något annat när vi hade sex. Jag tyckte det var jobbigt att se en orgasm som det enda sättet att sluta. Istället har vi börjat prata om det på ett annat sätt och acceptera att jag inte kommer varje (eller någon) gång när vi träffas. Och prata med din pojkvän om det.
  /Tjej 17
Till toppen av sidan