Min kille filmade när vi hade sex, hur får jag honom att radera?

Hej! Jag är en 16 årig tjej och går första året i gymnasiet, min kille är 18 år går 2:a året och vi har varit ihop i flera månader och känt varandra i över 2 år. Vi har en bra relation, men när vi hade sex en gång så filmade han mig och satte upp sin mobil. Jag frågade vad han gjorde och han sa att han ville filma det för skojs skull och frågade om jag litade på honom. Jag sa ja och tänkte inte på det. Efter sexet var jag tydlig med att han måste radera det, men dagen efter så hade hans bästa kompis sett lite av det, enligt min kille tog vännen mobilen utan hans tillstånd. Men han skrattade bort det och sa att han raderar den. Han har fortfarande inte gjort det och jag har extrem ångest. Vad ska jag göra?
/Anonym

Svar: 

  • Prata med honom och om inte det hjälper prata med hans föräldrar. Om det inte hjälper måste du polisanmäla honom för att ha filmat något som du inte varit okej med. 
    /Göteborgskillen
  • Låter inte alls som att han respekterar dig. Jag tycker du ska berätta för en vuxen du litar på och säga även till honom ordentligt. Tror du till och med har orsak att göra en polisanmälan, men detta är jag inte tillräckligt påläst kring. Det kan inte skada att du gör en polisanmälan eftersom du känner att det som gjorts är fel. Men som sagt, prata med en vuxen. Och i min åsikt: Gör slut.
    /Anonym Tjej
  • Om du inte är bekväm med det ska du säga det. Han har ingen rätt att ljuga om det och inte lyssna på dina önskemål. Det är ännu värre att han visade, avsiktligt eller inte, till sina vänner. Och eftersom du är minderårig tror jag att han, tekniskt sett, har barnpornografi på sin mobil, vilket är straffbart. Beroende på hur du känner angående situationen borde du anmäla det, eller iaf prata om det med en vän eller kompis. För att det här är inte okej.
    /tjej, 18
Till toppen av sidan