Kan jag råka bita i kuken när jag suger av min kille?

Hej! Min kille vill att jag ska suga av honom. Det vill jag med. Men hur gör man? Hur blir det skönt? Kan man råka bita i kuken?

/ Tjej

Svar:

 • Det är inte så svårt. I början kan man blöja med att slicka runt och längs med kuken så att man får lite känsla för hur det är att ha den runt munnen. Sen så kan man börja att suga på toppen. Kör inte för mycket på en gång, vänj dig liksom vid att ha kuken i munnen, och hur du ska använda din mun.
  Det kommer ganska naturligt om hur man ska göra. Jag brukar försöka puta fram lite med läpparna så att jag får lite distans mellan tänderna och kuken. Om man sedan råkar bita i kuken, så gör det ingenting. Oftast brukar det bara vara att tänderna drar emot lite, och han lär ju säga till om det gör ont. För mig var allt mest att lära genom att göra.
  /15
 • Ja, det kan hända att man råkar nafsa eller bita i hans kuk. Men om man är försiktig och inte använder tänderna så ska allt gå bra. Använd bara tungan och munnen. Det finns ingen risk att du skulle bita allt för hårt då killen (antagligen) rycker ifrån då.
  /14
 • Ja, mitt ex bet mig i kuken för första gången o jag skrek.
  /kille med lång
Till toppen av sidan