Kan inte sluta skicka nudes!

Hej, jag är en tjej på 16 snart 17 år som har ett problem... Jag skickar nudes till en kille och kan inte sluta?! Det känns bra i stunden men när jag ser han i skolan så känner jag mig bara billig. Jag skäms och vänder huvudet om när han ser på mig...

Vi har pratat om att ses nån dag men jag är rädd att han bara är ute efter att ha sex pga det vi skickat. Vill förtydliga att jag inte känner killen, vi går i samma spanska och inget mer med det.

Jag undrar om det är nån mer som känner sig ”tvungen” att skicka bilder till killar? Tror ni att killar som ber om bilder oftast bara är ute efter sex?
/Anonym

Svar:

  • Hej! Jättesvårt problem du har men helt ärligt, nej jag tror inte alla killar som ber om nudes endast är ute efter sex men majoriteten. Att be efter nudes är inte direkt ett sätt att nå ut för det finns otaliga andra sätt att göra det. Han vet säkert också det så om de hade varit så att han endast ville försöka få kontakt med dig så hade han kanske valt en annan metod. Ni går ju som du skrev i samma spanska så han hade kanske börjat med att fråga om någon uppgift eller liknande. Om jag var i din sits hade jag slutat eller kanske till och med skrivit att du inte längre vill eller att du har tröttnat på honom. Om han hotar med att t.ex. läcka dem om du slutar så hade jag tagit upp det med dina föräldrar eller kanske en annan vuxen du kan lita på. Det är verkligen inte bra att du känna dig pressad och jag förstår att det kan kännas skitjobbigt att ex. be om hjälp men tro mig. Du kommer må så sjukt mycket bättre om du gör det. I slutändan handlar det helt enkelt om att våga sluta och säga nej. Om han sedan börjar bete sig dåligt så tror jag att du får ta hjälp av någon annan. Hur som helst hoppas jag att det löser sig <3
    /Tjej, 17 år
  • Tänk på hur många gånger han runkar till dina bilder så blir det lättare att sluta.
    /Lina
  • Alltså om du tycker det känns rätt då så är det nog bara för att du är lite smått kåt då, men om du känner dig "billig" sedan så bör du ej skicka mer.
    /Kille 16
Till toppen av sidan