Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur gör man för att ha sex i flera timmar?

När jag pratar sex med kompisar så skryter flera, både killar och tjejer, om hur länge de har sex. Vissa säger typ att de sexar allt från 5 till 12 timmar. Hur gör man det och finns det tips? Har inte vågat fråga nån kompis än.
/Axel 18

Svar:

 • De överdriver säkert men de har garanterat inte snoppen i snippan i 12 timmar XD Men ett långt förspel är viktigt, gosa, kramas, smek varandra lääänge. Sedan kan ni "edga", ha sex men strax innan någon kommer sluta och göra något annat. Och när båda fått orgasm kan ni fortsätta kramas och pussas och sedan fortsätta smeka etc. Då kan man få tiden att gå fort.
  /21
 • Jag vet inte säkert såklart men jag skulle gissa att de ljuger och överdriver, vissa kan såklart det men så vitt jag vet är det ovanligt och bara skryt.
  /Okänd
 • Man behöver inte ha sex i flera timmar. Men byta positioner, inte spänna dig, köra mer förspel, och sånna saker gör väl att man håller på lite längre.
  /TM
 • 24 h minus 9 h sömn minus 3 h (minimum) frukost, lunch, middag = 12 h. Om dom som skryter om att de har haft sex i 12 h i sträck, kan det nog även vara det enda de gjorde den dagen.
  /Oui, Oui, très fiable
 • Dom kanske testar alla olika positioner och alla olika saker som finns när det handlar om sex. Hoppas du fattar hur jag menar.
  /Anonym
 • Gör annat än penetration, t.ex slicka tjejens snippa eller smek den med fingrarna. Och ta pauser också.
  /Tjej 16
 • Antagligen överdriver de. Men ett tips för att ha längre sex är att byta ställning ofta och ta lite pauser emellan där man bara strular. Dock blir det kanske inget 12 timmars-ligg hahaha.
  /Anonym
 • När man ligger så länge (om det inte är en överdrift) så är det inte att man har sex hela tiden. Det handlar nog snarare om att de har sex till och från men umgås nakna, typ ligger i sängen och pratar och periodvis rör varandra och stoppar in den. Ingen kan ha sex så länge helt oavbrutet.
  /Tjej, 23
 • Av erfarenhet kan jag tala om för dig att det handlar om njutningen hos de båda partnerna, och att ha minst två extra kondomer eftersom ibland vill man byta eftersom den blir full. Det är även viktigt med passion, romantik och att tjejen vet vad hon vill och ger mig vad jag vill ha.
  /Olof R, 15 år
 • Först och främst, varför vill du uppnå sex i flera timmar? Det är bara utmattande för både tjejen och killen. Men för att ha sex så länge som möjligt (är väl rimligt att satsa på 30-60 min men inte mer), då bör man variera snabbt och långsamt, du som kille kan med fördel dra ut den för att pausa sexakten och hålla längre medan tjejen får mer njutning, hångla en stund och smek varandra och fortsätt så med variationen så ni kan hålla på så länge som möjligt. Kan vara skönt att byta ställning då och då, blir som att man börjar om på nytt litegrann och hinner vila emellan.
  /tjej i 20-års åldern
 • Jag är en tjej på 20 år med en del sexerfarenheter. Jag kan säga redan nu att de som säger att de har sex 5 timmar i sträck ljuger rakt upp i ansiktet. Däremot kan jag säga att sex i 5 timmar går om man har pauser och längre hångel emellanåt men det är absolut inte det vanliga att ha sex så länge.

  Vissa har bara sex i 5-20 min för att då är ”killen” klar. Men ett bra sex där båda ger varandra ungefär lika mycket och känner av varandra pågår nog i genomsnitt 30-50 minuter skulle jag tro.
  /Sexhästen
 • Ja jag och min flickvän har tyvärr inte haft sex i 5-12 timmar men vi har haft sex i cirka 30 min 😆. 
  /Torbjörn
 • Jag och min tjej brukar ha mellanspel med att hon kör sin vibrator på klittan och jag blir i bland runkad.
  /Dörr

Mer på UMO

ArtikelHur blir sex skönt?

Sex ska vara härligt och skönt för dig och för den eller dem du har sex med. Prova er fram för att upptäcka hur ni kan göra det skönt för varandra.

ArtikelVilken kondom ska jag välja?

Kondomer finns i många olika storlekar, former och smaker. Testa dig fram för att hitta en sort som du gillar.

Till toppen av sidan