Panik - lämna sidan!

Jag njuter inte när vi har sex, vad ska jag göra?

Jag och min kille har varit tillsammans i lite mer än 2 år. Vårat sexliv börjar jag uppleva som tråkigt. Har tagit upp det med honom att jag inte njuter och jag vill han ska hjälpa mig att njuta. Har svårt för att bli kåt o våt för allt känns som det går på rutin. Han blir sur och irriterad på mig när jag tar upp det. Han brukar säga ”ska vi behöva ha förspel i 45” minuter eller.

Sedan har jag tagit upp detta mååånga gånger. Men han verkar inte lyssna, så det är inte direkt skönt när vi har sex. Känns som han bara har sex för att få komma. Han vill knappt hångla innan den ska tryckas in. Jag hinner knappt bli våt för jag vet hur stressad han är.

Som sagt han lyssnar inte och jag vet inte vad jag ska göra. Jag har sagt till han att börjar du inte lyssna snart vet jag inte vad jag ska göra. Då sa han ”gör slut då”. Då svarade jag ”det vill jag väl inte i första hand”. Är det dit jag måste gå om han inte lyssnar? Känner mig kluven, sexlivet är en stor del. Men det känns inte bra när han inte ens vill ha förspel med mig, för han ” tycker det är jobbigt, onödigt osv..”. Behöver tips, ska jag göra slut om han inte börjar lyssna , eller ändra sig?
/Tjej på 17 år som har en kille som är 22

Svar:

 • "Ska vi behöva ha förspel i 45 minuter?” Ja, det kanske är så mycket som behövs. Kanske inte varje gång, men ibland. Säg åt honom igen och säg det ”hårt” och om han inte lyssnar så sluta ha sex och/eller gör slut.
  / M
 • Helt ärligt ser det här ut som en väldigt toxic situation. Om han inte kan lyssna på dig eller vägrar kommunicera. Sex ska vara något bra för er båda och det verkar vara en stor obalans i förhållandet om han vägrar lyssna. Jag tycker att du ska göra slut om han inte kan börja ta er relation seriöst. Jag har varit i en situation som din och det blir bara värre med tiden. Det finns så mycket fler personer som kommer respektera dig och se till att du också har det bra. Lycka till <3
  / :)
 • Ingenting, gör slut med hen. Försök att jobba på med dig själv, testa olika saker.
  /S.M.
 • Hej! Jag tycker du ska göra slut om han inte kan lyssna på dig. Om bara han njuter och du inte gör det så tycker jag att du borde göra slut. För sex ska vara något kul och skönt och om du inte blir kåt så är det inte skönt. Nej mitt råd är att prata med han och lyssnar han inte gör slut. Hoppas det fixar sig
  /Kille på snart 15 somrar
 • Nu är det så att jag är lite yngre än dig, men jag känner ändå att det låter som om han inte är särskilt schyst mot dig. Speciellt när jag hör att du känner att han bara vill ha sex för sin egen skull. Jag tycker att du kanske ska överväga att göra slut om han inte lyssnar på dig.
  /Anonym tjej
 • Hej! Detta är inget moget beteende, speciellt inte av en 22-åring man som dessutom är mycket äldre än dig. Han låter väldigt oansvarig när han vägrar förstå att vikten av förspel är A och O innan själva penetrationen. Att ha ”förspel” eller bara andra typer av sex i 45 minuter är absolut inget konstigt och dessutom en norm för mig och min kille.

  Jag tycker situationen låter ohållbar och främst för att din pojkvän inte verkar vara särskilt intresserad av ett bra sexliv för dig. Det må vara bra för honom, men uppenbarligen inte för dig; och en bra och mogen partner tar kritik till sig och försöker göra sitt bästa för att tillfredsställa den andra istället för att bli sur och irriterad.

  För mig är detta en stor röd flagga, det låter som om han utnyttjar dig för att få sex. Inte ok enligt mig, jag hade inte stannat i det förhållandet. För tro mig, det finns annat där ute. Folk som inte blir arga och irriterade när man tar upp något viktigt och som vill göra allt för att se till att sin partner njuter. Nöj dig inte med någon som vägrar göra något för dig.
  /Tjej 19
 • Suck, vilken grabb. Även om det såklart är tråkigt att sexet inte blir så bra tycker jag det som är riktigt tråkigt är att det inte låter som han visar nån respekt för dig. Att bete sig som han gör tycker jag inte du ska behöva tolerera. Jag tror inte att man löser något genom att hota med att man ska göra slut (typ som han fiskade efter) men däremot tycker jag du kan berätta vad du behöver för att må bra i relationen. Inte hot utan en konversation.

  Kan han inte tänka att behandla dig mer respektfullt och på en nivå som speglar hans ålder så kan det absolut vara rätt att göra slut. Sen vet ju inte jag så väldigt mycket om er relation så jag kan ju mycket väl missuppfattat situationen men från det jag vet är detta min åsikt. Lycka till!
  /Kille, 21
 • Hej jag tycker helt ärligt att du ska snacka med din kille om han värkligen älskar dig för om du känner så här så måste han respektera det och hjälpa dig i det här, båda ska ju njuta. Jag själv har varit med om liknande och jag fick ta ett beslut som va jobbigt men det bästa för mig, så vi gjorde slut. De är väldigt viktigt att se sitt egna värde i de hela. Ta hand om dig:)
  /17 år tjej
 • Hej tycker att ni kanske skall prova duscha med varandra så blir du kanske våt fortare sen kanske ni kan smeka varandra på könsorganen om han vill det o du själv vill det o om han vill så skulle du kunna runka av honom och att du låter han pulla dej o smeka dej i slidan om det känns bra för er. Tycker att ni skall prova detta med varandra. Sen kan det vara att han faktiskt är närvös när ni skall ha sex med varandra så att han känner att han vill få det över stökat så fort som möjligt han kan även vara rädd o osäker på vad du vill göra o inte göra med honom så prata med varandra om vad som känns bäst för er båda. Sen kan det vara att han inte vill ha sex men han är rädd för att säga det till dej för att han kanske är rädd för att du skall tycka att han är feg om ni inte har sex med varandra. Så var inte rädd för att prata med honom så kanske ni kan känna det bra med varandra.
  /Mvh anonym kille.
 • Hej det kan vara så att din kille känner sej rädd för att ha sex med dej det kan vara så att han är rädd för att bli anklagad för våldtäkt eftersom han är lite äldre än vad du är så kanske det känns svårare för honom att fortsätta ha sex med dej så att han försöker skylla på förspelet som är en bort för klaring för att han kanske inte vill erkänna att det är så att han känner sej rädd för sex. Tycker att du skall prata med honom om detta o fråga honom om det är något som han inte känner sej trygg med. Prata med varandra så kanske det känns bättre för er båda två.
  /Mvh anonym kille
 • GÖR SLUT. Gud, han värkar hemsk. Våga lyssna på dina instinkter säger jag bara, och lyssna på alla i chatten.
  /Anonym
Till toppen av sidan