Jag kan inte komma av mig själv, hjälp!

Hej! Jag är 23 år och har aldrig kommit av mig själv eller nån annan. Har vibratorer och då går det bra. Men känns som man borde kunna få sig själv att komma? När jag testar själv så känns det bara ingenting, det blir typ inte tillräckligt intensivt tror jag. vet inte hur jag ska göra?
/Emma

Svar

 • Samma här. Jag behöver vibratorn annars går det inte varken själv eller med någon annan. Tekniskt sett så får du ju faktiskt dig själv att komma, bara att du kanske behöver lite hjälp på vägen. Jag tror absolut det finns ett stigma att man ska kunna komma lätt och helst snabbt, men för många går det bara inte helt enkelt.
  /Tjej
 • Testa att gnugga könet mot en kudde och när det blir lite vått kan du lägga dig och ta två fingrar med saliv och göra cirklar, det får mig alltid att komma och är sååå himla skönt!
  /Tuiklpgdhkkklö
 • Jag är kille och har ett liknande problem och går på en (svag) cellgiftsbehandling. Vissa mediciner kan sänka sexlusten. Då kan man uppsöka läkare eller ungdomsmottagning om man känner att man vill ta tag i problemet. Det är inget konstigt med att vara ung och vilja kunna komma. Jag har mött äldre personer som försöker inpränta att mina problem beror på porrfilmer som jag tydligen kollar på enligt dem.

  Förmodligen vill de inte att jag ska känna att något skulle vara mitt fel, vilket det inte heller är. Men man bör samtidigt komma ihåg att porrindustrin är den perfekta syndabocken för allt i princip. Oavsett sex-relaterat problem blir alla glada av att kunna lyfta över skuld och skam på den. Det är förmodligen den mest älskade och hatade branschen av de alla.
  /Filosofen
 • Du kan testa att titta på någon porrfilm som du gillar. Den del kan komma genom att bara föreställa sig en mental bild andra behöver mer. Det jag vill säga är att ibland räcker det inte att bara stimulera det som är fysiskt utan man måste tänka på det mentala också.
  /Anonym panda
 • Du tror inte det kan bero på stämningen, humöret, och (om du kollar på något) att det är inte just det du gillar. Man ska inte vara tillbakadragen på internet, det är bara söka efter exakt vad man vill se och så finns de nånstans. Har själv en lite udda men ändå ganska vanlig fetish, drömmer varje kväll om att lyckas hitta nån som gillar det men sannolikheten är liten. Nåväl tillbaka testa att ändra stämningen kanske till och med platsen att vara lite public är spännande också. lycka till🤞
  /Jens 20år
Till toppen av sidan