Jag får inte orgasm med min tjej, hjälp!

Hej, jag har nyligen träffat världens mest underbara tjej och jag älskar henne och jag tänder på henne. Vi har haft samlag ett par gånger men jag har svårt att komma. Det kan hålla på över en timme om inte mer innan vi blir för trötta för att fortsätta.

Jag är rädd att hon tror att jag inte är attraherad till henne, vilket gör henne ledsen. Det gör även mig ledsen att hon känner så. Jag vill inte att hon ska behöva känna att hon inte är nog för mig eller att jag bara har samlag med henne för att hon vill. Vad är det för fel på mig, är jag stressad? Nervös? Ledsen? Trött? Jag menar, det är skönt för båda, vi har haft några oförglömliga moment som kommer stanna hos oss under lång tid.

Det här är kvinnan jag förlorade oskulden med, den första kvinnan som bröt den 18 år långa barriären av kärlekskam. Den första kvinnan jag älskat mycket nog att våga förklara min kärlek till, trots risken att skämmas om hon skulle säga nej. Hon vände mitt liv till det positiva.

Hon är mitt allt, men jag kan inte ge henne den bekräftelse hon behöver. Hon förtjänar mer! HUR SKA JAG TA MIG TILL? *

/BbyjagälskadigDuärminängel

Svar

 • Jag tycker att du ska prata med henne och förklara hur du känner. Ta det lugnt och kom fram till ett gemensamt beslut. Om ni blir för trötta för att fortsätta ha sex försök att göra olika förspel. Förspel kommer att hjälpa till så att man har enklare att nå sitt climax senare när man har sex. Det du måste prata med henne om är var hon och du tycker är okej att göra som förspel. Vad som är okej och inte, men också att pröva på något nytt för ett nöjdare sex-liv.
  /Soba
 • Slappna av, prata om det, testa nya sätt. Det var svårt för mig i början också. Min penis blev öm och känseln domnade bort. Spelade ingen roll hur trevligt och skönt vi hade eller vad vi gjorde. Eftersom känseln var avtrubbad så gick det inte. Efter att ha diskuterat det och provat olika tillvägagångssätt hittade vi ett sätt som gjorde att min penis inte domnade och helt plötsligt gick det att välja när jag ville komma. Även om du är en tjej så tror jag ni bara behöver prata om det. Din tjej är sälerligen intresserad av att tillfredställa dig och om ni pratar om det kan ni hjälpas åt att finna rätt väg. Eftersom hon är ditt allt är det ännu viktigare att ni har en öppen dialog där ni inte skäms eller är rädda för att prata så det här är en bra början :)
  /Lycka till!
 • Det viktigaste i ett förhållande är att ni älskar varandra, vilket du skriver att du gör. Det bästa för att lösa era sexproblem är att kommunicera med varandra och berätta vad du tycker om, om ni ska testa något nytt. Kanske sexleksaker kan hjälpa dig. När tycker du att hon är extra sexig t.ex? Ta det lugnt och stressa inte, ni ska ha sex för att det ska vara skönt och härligt, inte stressigt. Kom fram till en bra sexupplevelse för båda.
  /bratkam
 • Är detta något ni har pratat om? Du säger att du är rädd för att hon ska tro att du inte är attraherad av henne, men om du pratar med henne och förklarar vad du är orolig för är jag ganska säker på att hon kommer förstå dig och inte vara ledsen. Det låter också som att du är mycket orolig över detta, och även om du inte är medveten om det kan det mycket väl vara att du försöker prestera för mycket när ni har sex och att det är därför det inte går. Jag är själv tjej och har jättesvårt att komma när jag har sex med min pojkvän. I början var det otroligt jobbigt och vi båda hade skuldkänslor, men genom att prata om det blev det bättre. För mig har det gjort stor skillnad att sluta tänka på orgasm som det allra största och viktigaste. Jag försöker bara tänka att det inte spelar någon roll om jag kommer eller inte. Hoppas det hjälper.
  /tjej 17
 • Det du kan göra är att prata med henne och förklara att du verkligen älskar henne. Men ibland är du trött för att saker händer.
  /kiki
 • Du kan försöka att lägga din kuk mellan hennes bröst och runka på det sättet eller runka lite före ni ska knulla. 
  /kille 15
 • Ta det lugnt. Såvitt jag förstått det är det vanligt att både killar och tjejer har svårt att få orgasm. Det kan vara stress eller något annat. Om du haft svårt att få orgasm så har du troligen den stressen/trycket och då kommer det bli ännu svårare. Ha sex för att det är skönt, inte för att få orgasm. Om du inte kommer så kommer du inte. Du kan lägga fokus på annat, bara att ni ska ha trevligt eller att försöka ge henne en orgasm eller något sånt.
  /M
Till toppen av sidan