Panik - lämna sidan!

Jag har haft sex på mitt HVB-hem, nu känner jag mig äcklad.

Hej, jag är en kille på 16 bast. Jag har varit med om en sak, vet ej om nån annan här har varit med om det. Jag flyttade till ett HVB hem för inte så länge sen och det bodde en till tonåring där, en tjej. Första natten var vi ute o rökte o prata med varandra sen så gick vi in på mitt rum o låg med varandra o hon sög av mig. Nu känner jag mig äcklad av det.

Vad ska jag göra? Jag träffar henne varje dag och tänker på det hela tiden. Vill inte bo här, men soc säger att de löser sig. Men jag har inte berättat anledningen för dem eller för personalen här om varför jag inte trivs. Jag skäms sjukt mycket och är äcklad av det. Jag är fast mellan en sits där jag antingen rymmer och det blir stor chans att jag får SIS och blir instängd istället, eller att jag berättar sanningen för soc och personalen. Hjälp mig vad ska jag göra?
/Lovverboy16

Skriv ditt svar

Svar:

 • Vadå får man inte ha sex där eller?? Jag tycker att du borde säga sanningen och då borde de vara hjälpsamma och fixa ditt problem.
  /wendy w
 • Varför känner du dig äcklad? Om det var för att du hade sex mot din vilja så ska du polisanmäla den personen direkt.
  /Johan
 • Berätta för personalen kanske du kan göra. Även om det är pinsamt. Dom ska väl hjälpa dig.
  Anonym
 • Jag tycker att du ska prata med dom på ditt HVB och berätta vad som hänt eftersom det som hänt inte på något sätt är olagligt. Även fast det kanske känns pinsamt så tycker jag att du ändå ska prata med dom. Dom kan hjälpa dig med detta, prata med dig, stötta dig, kanske får du byta hem om du är ärlig och berättar.

  Jag tror inte dom är så förstående just nu eftersom dom inte vet anledningen till varför du ej gillar HVB-hemmet. Men ifall dom får en ärlig sanning så kommer de att bli bättre. Känn dig ej äcklig eller något för de som hänt, de har hänt. De går ej att ändra på nu. De man kan göra nu är att tänka framåt och göra en plan så de känns bra för dig.
  /Anonym
 • Berätta för soc, det finns ju större chans att du blir flyttad till ett nytt hvb hem om du berättar. Speciellt när det kan bli en triggande faktor till att du kanske rymmer och förklara det för dem, för om du rymmer löser det ju det lilla problemet men inte det stora och du riskerar att hamna på SIS.
  /Tjej
 • På mitt hvb är de förbjudet med sex och allt sånt för att typ förhindra övergrepp och minsta lilla grej som kommer fram blir man skickad till sis. Men om de inte är förbjudet där du bor borde du berätta, för då har du inte gjort nåt fel. Om de är förbjudet så säger du inte ett ord, då kommer de bli ännu värre eftersom du brutit regler.
  /de går över
Till toppen av sidan