Jag behöver tips på hur jag kan slicka min flickvän

Hej. 

Jag behöver lite tips hur man slickar sin flickvän. Jag och min flickvän har försökt haft oral sex flera flera gånger men jag vet inte hur jag ska göra! Jag har fått henne att njuta och att komma bara typ 4 gånger. Jag börjar med att kyssa hennes nacke, sen börjar jag suga hennes bröst som hon tycker är skönt sen så kysser jag henne från hennes bröst till hennes fitta/mus. Och när jag väl slickar så säger hon att det gör ont och typ ilar på klitoris. Jag har försökt snabbt, långsamt och allt men hon säger endå att det gör ont.

Snälla ge mig tips jag vill så gärna att hon ska ha det skönt. :(

/Kille

Svar:

 • Hej, jag tycker att du ska vänta lite och kanske lungt fråga hne om vad hon vill för d e hon som måste säga vad hon vill när d gäller det.
  /Anonym tjej
 • Ärligt talat, fråga henne, du behöver inte skämmas av att göra det. Jag tror hon skulle uppskatta det, det visar att du bryr dig om vad hon tycker om osv.
  /kille
 • Det ända tips jag kan ge dig är att inte göra det. Eftersom hon inte tycker att det känns skönt utan gör ont. Man gillar olika saker bara för att någon gillar att bli slickad så betyder det inte att alla gillar det.
  /Anonym

 • Om det gör ont bör du bara försöka med något annat. Finns ju andra saker som anses vara sköna förutom att slicka... Men det kan också, kanske, väldigt liten chans, vara så att det gör ont eftersom du gör det för snabbt, alltså att du går till att slicka för snabbt. Då hinner hon inte bli tillräckligt kåt. Om hon inte är kåt så kan beröring i underlivet göra ont eftersom att det är ett känsligt område. Men om det inte funkar bra med att slicka/suga, så kan ni väll bara göra något annat? Du kan ju t.ex. pulla henne? Elr så har ni bah lite samlag? Elr anal om man nu vill testa det? Men annars kan ni ju experimentera lite, göra nya saker. Det kan både vara väldigt spännande/upphetsande och givande. Dessutom får man ju reda på vad man gillar.
  P.S. det är faktiskt ganska vanligt att man aldrig har fått en tjej att komma, tjejer får sällan komma under sex (enligt hur jag ser det i jämförelse med killar). 4 ggr är ganska mkt mer än vad många (som t.ex. jag känner) lyckats åstadkomma.
  Ett bra tips kan vara att testa på G-punkten ;) Just find her weakspot! Hoppas det löser sig!
  /Anonym

 • Du kan börja med att ta  din hand och massera hennes snippa. Och pilla lite. Sen kan du fråga om hon vill att du ska slicka. (bara om hon vill)
  /från en expert
Till toppen av sidan