Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Inte samma sug att runka när jag har tjej, är det onormalt?

Detta är en fråga och undran som är mer till er som har en snopp. Innan jag hade tjej så kollade jag porr rätt ofta samt att jag runkade mycket men nu så har jag inte samma sug till porr eller att runka som innan. Utan att jag blir mer sugen på min tjej vilket förstås är bra, men är det normalt?

Jag menar man måste väl ändå kunna känna ett sug även om jag har en tjej så måste jag väl ändå kunna känna att man är kåt o vill runka? För jag vet inte om det är något fel på mig eller om det är så när man har tjej för innan hade jag ett jättesug och nu när jag har tid till det och inte träffar henne så har jag inget sug längre. Jag fattar också att man inte behöver runka om man har tjej men ändå det är ju skönt.
/Kille 21

 

Svar:

  • Asså det kan du vara så att du känner dig skyldig att göra att hon mår bra eller att du innerst inne kanske känner att du typ har blivit mätt på dig själv nu när du har tjej
    /🙂
  • varje tjej jag tyckt om så har jag oftast slutat kollat porr och slutat runkat, helt normalt. Sedan när man tappar intresset så börjar porren komma tillbaka igen.
    /dogelito
  • Jag kan relatera till dig även om jag är tjej. Sedan jag blev tillsammans med min kille och vi började ha sex oftare känner jag nästan aldrig ett sug efter att onanera själv. Kan ju vara så att din sexuella lust blir helt tillfredsställd av att du och din tjej har sex. Så tror det är helt normalt.
    /Tjej, 22

Mer på UMO

ArtikelAtt titta på porr

Det finns olika anledningar till att en del vill titta på porr. Många använder det för att onanera. Vissa tittar för att de är nyfikna, eller vill lära sig mer om sex. Men det är viktigt att veta att porren oftast inte visar hur det funkar att ha sex i verkligheten.

ArtikelFunkar sex som i porren?

Det är lätt att tro att sex ska vara som i porren, särskilt om du ser porr innan du har sex med någon första gången. Men porr är inte till för att visa hur sex går till. Den är gjord för att vara upphetsande för den som tittar och för att de som tillverkar porren ska tjäna pengar. Här kan du läsa eller se en film om hur porr skiljer sig från sex i verkligheten.

ArtikelUMO frågar: Vad tycker du är skönt när du har sex?

Olika personer njuter av olika saker. Här kan du svara på frågan och skriva vad du tycker är skönt när du har sex med någon. Du kan också läsa vad andra svarat, eller se en film med andras svar.

Till toppen av sidan