Panik - lämna sidan!

Hur träffade ni den ni förlorade oskulden till?

Hejsan, Hur och när träffade ni personen ni förlorade oskulden till?
/Fluffig Padda

Svar:

 • Jag träffade den kille som jag låg med första gången via en kurs på universitetet. Detta var för fyra år sedan och jag har inte träffat honom på väldigt länge nu. Var bara sex och sen blev det aldrig mer då han inte kände något för mig.
  /Tjej, 22
 • Vi gick i samma klass och sen blev vi tillsammans
  /Xoxo, gossip girl
 • Jag höll på med hans bästavän från början, sen så hade inte vi kontakt förens slutet på sommaren. I slutet på sommaren så var jag och min bästavän med dom två, och åkte med dom. Sen en dag så tappade jag oskulden med han. Det var typ så det hände om man ska berätta det kortfattat.
  /alias
 • Hej. Jag träffa min pojkvän jag har nu genom snapchat. Vi har varit tillsammans i snart 5 månader och efter 3 månader börja vi ha samlag. Vi har haft oral sex och vanligt sex. Ångrar inget
  / 15 årig tjej
 • Han skrev till mig, vi träffades och sen tvinga han mig till att ha sex. Detta var 1 år sen då jag var 14 och han 19, vi har inte träffats sen dess för att jag anmälde och han blev skitsur på mig.
  / Tjej, 15
 • Jag och en kompis gick på grönan och hon ringde dit sin andra kompis - han och jag klickade, två månader senare var jag inte oskuld längre :D
  /puss!
 • Träffade han i sjuan på högstadiet i skolan och låg någon vecka senare.
  /Tjej
 • Samma klubb och sen börja jag träna me hans lag, efter att jag sluta träna med dom börja vi snacka på snap
  /K
 • Jag var bara 14 år och jag fick höra av alla mina kompisar att dom tappade oskulden och jag kände en sån press att tappa den. Det var mitt värsta val någonsin att stressa med att bli av med den. Jag skrev med massa äldre killar och vissa ville betala och andra inte men jag tog första killen som kunde ses och jag kände han inte alls och visste inte ens hur han såg ut. Vi bestämde träff på biblioteket och vi hade sex på toaletten där och under tiden ångrade jag mig men var inte tillräckligt mogen att visa det och än idag 3 år senare ångrar jag mig.
  /Sazu
 • Nån fest typ, så blev d som d blev, va 14 o ångrar de GROVT.
  /Anonym
 • Vi var bästa vänner sen fick vi båda känslor och började träffas.
  /anomnym
 • Det var på ett krök. vi båda va packade och vi följde varandra på tiktok sen blev d som d blev ...
  /ångrar inte
 • Våra gemensamma vänner gav mig hans snap och vi började snapa. Sen träffades vi på stan första gången och efter en månad var vi tillsammans och det va ungefär då jag tappa oskulden.
  /Anonym

Mer på UMO

ArtikelSex första gången

Det är vanligt att ha många olika tankar och känslor om hur det är att ha sex med någon för första gången. Det viktiga är att det känns bra för alla som är med.

Egna berättelserLyssna till dina känslor när du vill ha sex första gången

Jag var ganska ivrig på att förlora oskulden, så jag fortsatte skriva med honom. När han sen var hemma hos mig låg vi i min säng och hånglade, och så gick vi vidare till lite annat. När jag frågade honom om han hade skydd med sig så frågade han mig om jag verkligen var säker på att jag ville...

ArtikelUMO frågar: Hur vet du om någon vill ha sex?

Dela med dig av dina tips på hur det kan märkas att någon vill ha sex, eller hur du själv brukar visa det.

UMO-poddenHur blir sex första gången bra?

04. "När jag hade sex första gången upptäckte jag att könet inte alls såg ut som jag trott, då blev jag jättechockad."

Till toppen av sidan