Panik - lämna sidan!

Hur ska jag få honom att bli mer försiktig när vi har sex?

Hej, jag behöver tips! Jag är en tjej som är 06a och min kille är 03a. Vi har varit tillsammans i en månad. Det mesta i vårt förhållande funkar så himla bra förutom sexet. Jag är väldigt trång och vi brukar ha problem med att lyckas få in hans 🍆 i mig. Jag blir våt och allt det där och han blir hård men ändå har vi problem, finns det nåt man kan testa för att få själva sexet mer intressant så jag kan bli våtare?

Sen är han mycket längre, starkare och kraftigare i kroppen än vad jag är. Han är alldres för hårdhänt när vi har sex, både när han har sina händer vid min kropp och också när jag är under honom då han lyckas flytta på mig, inte med händerna utan av att jag väger så lite jämfört med honom.

Vi båda gillar när det är lite hårdare sex men han är alldeles för hårdhänt. Jag vet inte hur jag ska ta upp det med honom. Vi har behövt avbryta ganska många gånger men då har jag sagt att det är för att jag inte är kåt eller våt längre när det egentligen är för han är för hårdhänt. Jag vill inte såra honom eller lägga fram det som att jag inte gillar det han gör, utan mer att han borde vara lite mer försiktig och inte lika hårdhänt. Tar emot alla tips för jag behöver hjälp!
/Tindra 06

Svar

 • Prata med honom, jag gissar på att han inte vill göra dig illa. Ni kanske bara behöver prova lite olika saker och se om något passar bättre.
  /M
 • Jag tror att det bästa är att berätta för din kille om det här, han respekterar uppenbarligen när du inte vill mer och jag tror inte att det blir någon negativ effekt av att berätta. Om han bryr sig om dig (vilket han verkar göra) så vill han inte göra dig illa.
  /Förlåt för osammanhängande svar
 • Berätta att du tycker att han är hårdhänt. Testa roleplay!
  /Anonym
 • Säg bara att han inte ska ta i så mycket men lagom, men inte för mycket.
  /N
 • Hej! Har själv varit med om liknande killar. Det bästa är att bara säga det rakt ut. Du kan säga det till honom i lugn och ro vid något tillfälle, eller säga till medan ni har sex! Det jag har upplevt är att sånt här är som pinsammast och jobbigast innan man vågat säga till. När han väl fått höra det så kommer han att lyssna. Så bara få orden ur dig så kan ni jobba på att det ska bli bättre, för bådas skull! Du ska inte behöva ha det såhär. Om allt annat funkar bra så kommer ni lösa detta också! Säg till exempel att ni bara ska ta det lite lugnare. Det kan vara mysigt när saker och ting tar lite längre tid, så du kan lägga fram det som ett förslag att ni bara ska ha lite mer romantiskt sex kanske? Och så kanske han inser att han tagit i för mycket lite på egen hand också. Om han inte vill lyssna på dig eller inte verkar förstå trots allt så är detta ett väldigt stort problem. Jag hoppas att det inte är så, men i så fall är han inte någon bra kille oavsett om ni kommer överens om annat. Hoppas det går bra för dig!
  /Anonym tjej
 • De bästa är ju att prata med killen och säga att du inte vill ha de så hårt. Det är rätt att du säger till honom! Att de inte är okej för du ska också det skönt och inte bara han. Skit i om han blir arg på dig.
  /Alicia
 • Hej fina du, kommunikation is key! Det är inte ok att han tar i för mycket, du är en självsäker och cool tjej! Sex ska inte göra ont! Sex is a dialogue.
  /Snäckan och Lolita
 • Säg till han ”gör såhär istället” eller ”kan vi inte testa det här”. Ofta blir det lite nyfikenhet om man vill testa något nytt. Så ger du ett förslag du gillar:)
  / :)
 • Uppenbarligen så är du en rätt liten tjej från vad du skriver. Du borde göra slut om 6et inte funkar.
  /Susanne
 • Han är 03:a. Det här låter inte så säkert. Jag skulle säga att om han inte respekterar din kropp och inte ens märker att du har ont så kanske du klarar dig bättre av på egen hand.
  /vill bara ditt eget bästa
Till toppen av sidan