Panik - lämna sidan!

Hur köper jag sexleksaker utan att mamma får veta?

Hej alla! Vet inte hur vanligt det är med sexleksaker hos tonåringar, men jag funderar på att kanske köpa något sådant men vill inte att mamma ska veta att jag köper det. Vi sköter typ mina pengar tillsammans så att jag inte spenderar för mycket. Jag brukar oftast säga så här "hej mamma, kan du ge mig 200 så betalar jag dig tillbaka med mina pengar sen?".  Men då vill hon ju veta vad jag ska köpa. Jag vill inte att det ska bli pinsamt för mig eller henne. Hur ska jag göra?

/ Bebbe

Svar:

 • Säg att du ska köpa en present till någon.
  /hh
 • Jag vet inte hur kåt du är, men det vore väl smidigare ifall du använder dina födelsedagspengar eller liknande? 
  /Raffe
 • Säg att det är privat och att du inte känner dig bekväm med att berätta. Eller så kan du ljuga och säga att du ska göra något med en kompis, ljuga är dock inte bästa grejen att göra. Annars kan du vara ärlig, om hon inte accepterar att din anledning är privat så säg som det är så får hon skylla sig själv om det blir pinsamt. Lycka till! :)
  /17år och är väldigt vis
 • Om du får månadspeng eller veckopeng kan du spara ihop det och sen så typ köpa sen. Har du inte det kan du ju typ göra hemma sysslor för pengar
  /Tjej, 15
 • Säg som det är, att ljuga om pengar kan bli lite känsligt om du blir påkommen. Berätta att det är till en sexleksak, det är inte så konstigt att man vill onanera som tonåring, och inte ett dugg pinsamt faktiskt. Kan knappt räkna alla gånger jag blivit påkommen med en satisfyer mellan benen, eller den gången mamma hämtade ut min dildo på ica och öppnade paketet. Som sagt, säg vad du ska köpa. Lycka till:)
  /Felicia17
 • Du kan ju titta på möjligheter att använda något annat till samma ändamål, de flesta sexleksaker kan ju härmas även om det ibland inte är lika bra kanske. Det blir i alla fall mycket billigare, du slipper be om pengar och kanske mindre risk för jobbiga situationer om din mamma hittar saken.
  /Spara, 20.
 • Jag har köpt sexleksaker från apoteket, jag sparade ihop pengarna själv.
  /anonym
 • Säg att du ska köpa denna sak till min kompis och det kostar lika mycket som leksaken. Och så får man hoppas att de inte frågar!
  Signatur : lylb
 • Ett sneaky sätt: Hitta ett apotek som säljer dildos. Be din mamma hjälpa dig köpa en kräm för huden på apoteket för hur mycket apotekts dildon kostar. Sen gå tillbaka till apoteket med kvittot åh be att få lämna tillbaka krämen då du inte var nöjd eller ångra dig. Då kommer de låta dig få pengarna tillbaka eller välja något nytt i butiken. Då kan du välja dildon. När din mor frågar vart krämen tog vägen. Säg bara att du tog med den till skolan och att nån snodde den. 
  /Ljugaren
 • Ge någon pengar och låt den beställa åt dig
  /Tjo
 • Om du har kan du ju använda kontanter
  /Kille 16
 • Hon kommer förstå att du vill köpa de eftersom hon också kan ha varit en vild tonåring så enligt mig bara säg varför du vill låna pengar
  /Anonym
 • Dra till en affär där dom tar kontanter.
  /Sup sus

Mer på UMO

Egna berättelserMin familj hittade mina sexleksaker

Efter lite stökande så stannar hon upp, hon hade hittat mitt gömställe... En plastpåse fylld med diverse sexleksaker, kondomer, glidmedel och penisringar!!

ArtikelUMO frågar: Hur gör du när du onanerar?

Dela med dig av dina onanitips och berätta hur du brukar göra. Vi läser alla och lägger ut några av tipsen här.

Till toppen av sidan