Hur känns det att vara sexuellt attraherad av någon?

Kan någon förklara för mig hur det känns att vara sexuellt attraherad av någon. Är själv Ace (Asexuell) 
/Have Noname

Svar

 • Jag får typ fjärilar i nedanför magen och det känns som jag får något sus i mina ben typ. Jag blir ibland lite rädd av det för har drömt mardrömmar där sex gör ont
  /06a
 • Jag är också asexuell och jag vet ej hur det känns själv så.. XD Varför är jag ens här XD?
  /GenderF_Butch/Boi Bambi
 • Jag skulle säga att det typ kittlar där nere lite och att man är helt inne i bubblan och bara tänker på personen här o nu:)
  /Hej hej
 • Det pirrar till i könet. När man ser personen i fråga så kan man tänka på grejer man vill göra med den. Man kan komma på sig själv med att fantisera in personen i sexuella scenarion. Allt känns bara väldigt laddat, om man rör personen är det som elektricitet. Man kollar på personen på ett helt annat sätt, det är definitivt en speciell känsla. Om man dessutom är förälskad i personen (som jag är), så ser man bara på den personen på det sättet. Man känner sig också väldigt pirrig och glad så fort dom är i närheten.
   /bi tjej <3
 • Hej. När man gillar nån pirrar det till i könet och det blir som en liten klump i könet (om ni inte är tillsamman) du känner att det enda du vill är att ligga brevid den personen i en säng och sova/mysa
  /Ving boi13
 • När man är attraherad av någon suger det till i magen. Det känns som att ens hjärta tar ett extra skutt. Det är intensivt och varenda andetag, ögonkontakt mm, känns så extremt INTIMT. Visst, man är mer attraherad till vissa än till andra, så exakt HUR MYCKET man känner är olika.
  /Tjej
 • När jag är sexuellt attraherad av någon blir jag kåt, för om jag ser en del av deras kropp som oftast inte syns vilket brukar vara överkroppen och könsorganen kan jag bli antigen bli kåt om jag tycker de är riktigt sexiga eller ingen reaktion om motsatsen händer
  /BI person
 • De känns olika om man bara är sexuellt attraherad eller om man är både det och förälskad samtidigt. Men de kittlar till där nere och sen har man speciella tankar. 
  /Ditt
 • Jag skulle nog säga att det känns ganska skönt, förstår om många säger så men det är verkligen bara skönt att typ vara kåt.
  /Tycker de e ganska skönt
Till toppen av sidan