Hur kan jag sluta känna mig äcklig efter att ha onanerat?

Jag känner mig psykiskt och fysiskt äcklig efter att ha onanerat. Jag vill sluta känna mig så, eller sluta vilja onanera från första början. Är det någon som känner igen sig? Hur har ni gjort för att inte få de här känslorna? 
/Transtjej 17

Skriv ditt svar

Svar: 

 • Det inget du behöver känna du är jätteren
  /Susanna🔥
 • Jag har faktiskt aldrig varit med om att jag har känt så men onani är supervanligt bland både människor och djur. Onanerar gör de allra flesta så jag tycker inte att du ska känna så.
  /Anonym tjej
 • Jag känner igen mig. Jag mådde skit och kände mig äcklig. Jag skrev ett sms till en person, för ville säga det till personen. Personen sa att det är helt naturligt. Många gör det och det är värkligen inget fel på det. Det är inget fel på att onanera, även vad någon säger till dig. Hoppas det går över
  /Kille 14 snart 15
 • Hej! Jag är en transtjej och har länge haft samma känslor, även om det har blivit bättre med att jag blivit äldre och förstår mig själv mer och hur jag kan göra det på ett sätt som jag själv inte känner mig så äcklig av. Två saker som speciellt funkat för mig är att
  1. Ha på mig underkläder som jag själv känner mig bekväm/snygg i.
  2. Inte använda händerna för att direkt stimulera könsorganet.

  Jag gnuggar mig oftast mot en kudde och smeker bröstvårtorna för att inte behöva ta mig själv i underlivet, det får mig att känna mig mindre äcklig. Vet inte om denna metod kan hjälpa dig eller om du redan gör något liknande när du onanerar nu.

  Jag brukar oftast också lyssna på något erotiskt för att ännu mer ta distans till min egen kropp när jag onanerar. Mitt största råd till dig är att försöka förstå vad det är som får dig att känna dig äcklig. Är det att få utlösning, kanske är det på grund av samhällsnormer som säger att transtjejer inte har rätt till att njuta av sin egen kropp (vilket ju är helt fel!) Eller har det kanske med att du kanske tittar på någon porr du egentligen äcklas av? Tycker inte att du ska sluta onanera om du egentligen vill göra det!
  /Transtjej 20
 • Yo! Jag har aldrig känt så, vet ej hur det känns, men testa att tänka att det är normalt och dom fletst gör det.
  /ingenalls
 • Hej, jag hade samma problem men jag lyckades överkomma det med några tips: Att onanera är inte dåligt, en vanlig tanke jag ofta fick var ”vad håller jag på med”. Jag trodde att jag var helt knäpp bara för att jag onanerade men det är inte alls sant. Alla har onanerat, så är det bara. Ingen ska skämmas för att den gör som alla andra. Förknippa onanin till en bra känsla, försök tänka på hur mycket du älskar godis eller hur mycket du längtar till sommaren. Det låter helt knäppt men det hjälpte mig må mycket bättre efter onanin.
  /En kille på 16 år
 • Det är inget fel med att onanera. Vi är uppbyggda för att göra det och känna det. Vi alla prövar det någon gång i livet. Så känn dig inte ensam för att jag har gjort det i flera år.
  /L bibish
 • Ibland kan man bli så till sig att man hamnar på lite tveksamma sidor/klipp. Då känns det inte okej efter. Typ att man kanske bidrar till nåt slags brott i Rumänien? Testa istället fantasin eller också ett bra tips: erotiska noveller! :) Lycka till!
  /Markus
 • Försök göra det till en mer normal grej, och kom ihåg att ALLA onanerar.
  /✌
 • Alla runkar och så det är inget att skämmas över.
  /Kille
 • Alla runkar ju så att det bara är så och inget man ska stå och skämmas över
  /Ff
Till toppen av sidan