Panik - lämna sidan!

Hur kan jag komma fortare?

Hej alla! Jag har precis upptäckt hur nice det är att onanera och måste göra det varje dag. Men problemet är att det tar typ 10 minuter för mig att komma. Hur kan jag göra så att det går fortare?? Sen så undrar jag hur man kan göra när man är hos kompisar och sover över?? Snälla svara! Tack på förhand😚 /anonym 07
/Anonym 07

Svar

 • Kul att du upptäckt hur skönt det är att onanera! Jag tror det enklaste sättet att lära sig att komma snabbare är att prova olika sätt att onanera för att se vad du gillar bäst. Om du är tjej kan du t.ex. prova att stoppa in typ en borste i fittan eller gnida fittan mot en kudde, vet att många av mina tjejkompisar gillar det. När du sover över hos en kompis så får du tänka på att du måste respektera dom, men om du känner att du måste onanera så kan du kanske göra det i smyg. Eller så kan du fråga din kompis om hen vill onanera tillsammans med dig, det finns många som gillar att göra det.
  /Liam, 15
 • Hur du kan komma fortare vet jag inte direkt, men kanske genom att göra det på ett annat sätt, fortare eller att inte använda den s.k. start-stopp-tekniken som jag tror fanns beskriven här någonstans. Det tar väl generellt längre tid för dem med snippa än med snopp, och tio minuter låter mycket för att just ha börjat om du har snopp, mig tog det typ en halv minut när jag började 😑 så vem vet, tio minuter för de med snippa kanske är rätt fort. Men oavsett tycker inte jag att du behöver få det att gå mycket fortare, de bästa onanistunderna jag haft har varat i uppemot två timmar, det har sällan känts så bra som då. Att stressa igenom onanin tycker jag är dumt, det är ju resan som är målet 😝 och åtminstone jag får bara ångest av att skynda mig igenom det. Men alla är ju olika. Hos kompisar: du kan gå på toa eller kanske ett annat rum, eller passa på att onanera medan de är i duschen och du är ensam i sovrummet, annars kan du visserligen stoppa ned handen lite försiktigt när din(a) kompis(ar) somnat, även om det kanske är lite oförskämt och kanske lättare om du har snippa än snopp så att det inte blir så kladdigt i pyjamasen. Det är nog generellt bättre att fråga om det är okej om du vill göra det under täcket. Och naturligtvis kanske dina kompisar vill onanera med dig, även om det kanske är vanligare bland cis-killar än andra. Och välkommen till onanins underbara värld!
  /Knappast kille men jag har i.a.f. snopp, 20
 • fråga om din kompis vill onanera tillsammans med dig
  /kille 15
  år
 • Handlade det enbart om att komma så vore svaret enkelt men lättare sagt än gjort: slappna av. Det är i stort det enda svaret jag kan ge för båda könen. Titta på något upphetsande kan hjälpa så även det är värt att testa, helst i kombination av ovanstående.

  Sover du över hos kompisar är det lite värre. Det jag gjorde när jag och en nära anhörig delade sovrum var att jag väntade till denne somnat och onanerade under täcket. Gör INTE detta om du skulle ha något mot att det kom i sängen. Risken finns även att din anhörig vaknar om du inte kan vara tyst och då får du ju avbryta. Att fråga din kompis om hjälp kanske är det enklaste men det är antagligen uteslutet för en rad anledningar ... Däribland att det förmodligen skulle kännas pinsamt för dig och risken att din kompis "outar" dig samt får vi inte glömma eventuella åldersskillnader som kanske utgör barriär.
  /Senaste vetenskapsnyheten: kladdiga sängkläder uppskattas i regel inte.
 • Hej!! Jag tycker att vägen fram till utlösningen är skön också, inte bara orgasmen! Så det är mitt tips, försök se vägen dit som skön också ;-) Om jag sover över hos en kompis eller en kompis hos mej brukar jag runka under täcket när han somnat. Sen så tar jag av kalsongerna och sover utan dom om det kommer mycket sperma i dom.
  /Anders
 • Hej! vad kul att du har upptäckt onani. Om du har en snippa så tycker jag att 10 minuter är snabbt för att precis ha börjat. (Har själv snippa). För att komma fortare kan du testa att onanera på olika sätt för att hitta något som passar dig. Lycka till!
  /onaniexperten (?) <3
 • Hej, jag och min tjejkompis har känt varann sen vi var små typ. Och vi sover ofta över hos varann. Och onanera har blivit en "naturlig del" när vi lägger oss. Ibland sover vi över spontant. Och då brukar jag få låna ett par sköna trosor att komma i om jag vill onanera och inte har med extra underkläder. Lite lättare än att det kommer sperma i lakanen ... Men absolut att det kanske inte funkar för alla kompisar att onanera hos varann och prata om det öppet. Då ska man kanske vänta till kompisen har somnat. Prova att onanera med nån sexleksak t ex då kan det göra att man kommer fortare 👍
  /Micke, 13
 • Grejen är den att det är faktiskt rätt snabbt, många tar nog mycket längre tid på sig. Men om du verkligen vill komma snabbare hitta något som du hettar till på, nåt som får snorren att stiga, nästan så man svimmar.
  /Gubben
 • Hej jag vet inte riktigt hur du ska komma snabbare, ta det lungt bara och tänk att det får ta den tid det tar. Men sen det där med att onnanera när man är hos en kompis. Skulle själv nog inte göra det eftersom att blir man upptäckt så skulle jag må skit. Men det är bara min åsikt. Men känner du att du jättegärna vill göra det så kanske du ska gå in på toa och göra det innan ni ska sova så kanske du kan göra det utan att det märks. Men var tyst så att det inte hörs! Hoppas detta hjälpte :)
  /Kille på snart 15 sommrar
 • Såååå hätligt att du upptäck hur otroligt pirrigt och skönt onani är, mina tips är väl stt onanera till en sexpodd här, gnuggar fittan naken mot en kudde, säga kåta saker, njuta så mycket som bara möjligt, och låta det ta tid! Gör också det typ varje dag! Sååååå otroligt skönt!
  /Yukllllbghjkl
Till toppen av sidan