Hur frågar jag om han kan slicka mig?

Hej,
Jag vill verkligen bli slickad av min kille men vågar inte be om det. Han har aldrig slickat någon förut. snälla hjälp!

/Tjej

Skriv ditt svar

Svar 

 • Min tjej var lite tveksam på det först men sedan så körde jag bara och hon kom
  /En fartfylld pöjk
 • Oralsex är verkligen inget för alla. Med det så är både jag och mina vänner överens om att slicka fitta är både påtändande och roligt. Om din kille aldrig har gjort det förut är det dock viktigt att du "hjälper honom på traven" och berättar vad du gillar. För att sammanfatta så tror jag att han kommer vara positivt inställd.
  /20årig kille som hade uppskattat det.
 • Börja håll på med han.. sen kanske ni kommer till sex (kuk i fitta) då när han är som som kåtast viska i hans öron ”bby kan du gå ner på mig” och sen kyss honom snabbt och lite och under tiden du kysst han säg va du tycker om hans läppar. Så om de gör honom kåtare då kmr han gå ner. Elr bara efter det visa att han sk ner. Sen om han inte vill då va inte för på. För jag själv är en tjej min kille har gjort allt med. Och när det kommer till mig han vill att jag ska suga av honom fast jag är rädd att jag ska vara dålig elr att jag inte ska tåla smaken. Varje gång han ber om den jag säger att jag behöver tid, och ibland blir han för på o de känns rätt så jobbigt så se till att du inte ”tjatar” mycket heller sen efter OM han säger nej.
  /Anonym
 • Gör det du känner för. Gå rakt på om du vill, eller ge små hints. Det löser sig och när du väl sagt det (om du väljer det då) så kommer allt vara såå mycket lättare och avslappnande.
  /Tjej 15
 • När ni ligger brevid varandra eller det är rätt läge så fråga honom straight? "Vill du slicka mig" Där har du det.
  /Snabb å stark
 • Det bästa du kan göra är att bara fråga honom. Gör det tydligt att du inte har några superhöga krav, speciellt om han inte slickat tidigare. Det bästa när det gäller allt i livet är öppen och rak kommunikation. Fråga honom när det passar. Lycka till =)
  /Kille 21
 • Fråga honom när ni myser. T.ex. Kan inte du gå ner på mig?
  /Tjej 16 år
 • Hej! Jag skulle säga att du kan bjuda in till ett öppet samtal: "Är det något du någon gång vill prova så säg det!" Eller: "Jag är lite nyfiken på oralt, kan vi prova?" Allt du behöver göra är att räkna till tre och fråga; det värsta som kan hända är ett nej och att bli nekad har ingen dött av! Have fun!
  /dbs
 • När ni ligger o myser kan du börja att gå ner på honom. Då ksk han vill gå ner på dig efteråt.
  /Anonym
 • Du kan ju säga typ att du kan suga av honom om han slickar dig, dock är det bättre ifall han börjar, good luck :)
  /ad
 • Säg "du behöver inte detta om du inte vill men vill du slicka mig?".
  /Elin 16 år
Till toppen av sidan