Hur hettar man upp sexet?

Det känns som att det blir samma sak varje gång, även om man kör olika positioner. Vad har ni för tips?
/Kåt snuskig tjej

Svar:

 • Prova i en badtunna!
  /lilla du
 • Nu är jag en kille som aldrig haft en partner och har inte bråttom heller. Jag har dock lärt mig en hel del av sexnoveller. Vad sägs som att du och din partner läser sexnoveller samtidigt? Sex är ju mer än den där penetrationen, har ni testat att blanda in sexleksaker, leka med analen eller möjligtvis hångla?
  /Expertpanelen
 • Börja med rollspel, herregud vad det har hjälpt min och min pojkväns sexliv. Ena dagen är han en polis och nästa är jag en professor. Då blir det mycket foreplay vilket gör sexet fantastiskt. Min favorit är när någon av oss ska låtsas att vi inte alls vill, så den andra ska liksom seduce genom suga, slicka och bita. Om båda vill såklart! Det är också extremt kul att vara stripper.
  /tjej 15
 • Vad du och din partner än gör, lek inte våldtäktsman och offer. Hur ska ni då veta vem som vill vad när och vem som inte vill vad när?
  /Säkerheten först
 • Köp sexleksaker som kan hetta upp sexet, en sexgunga hettar upp det rejält av egen erfarenhet ;)
  /Tjej, 19 år
 • Jag tycker om att bindafast min partner men även att bli fastbunden själv. Vi använder handbojor med kardborband så om man känner att man får panik så kan man ta sig loss ganska enkelt. Testa det. Ni kan också testa rollplay. Inte riktigt min grej presonligen men vet andra som tycker om det.
  /Anonym panda
Till toppen av sidan