Panik - lämna sidan!

Hur frågar jag min tjej om hon vill ha sex?

Hej Jag är en kille som inte vågar fråga om min flickvän vill ha sex. Så kan någon annan tjej berätta hur det känns att få den frågan.
/kille

Skriv ditt svar

Svar:

 • Om du verkligen vill så är det väl bra att du tänker efter, har du pullat henne? Har hon runkat av dig? Ni kan inte gå direkt till sex, det blir inte lika speciellt då, men jag skulle rekommendera att fråga henne då det är det mogna sättet. Jag förstår att du e ung och kanske tycker det är pinsamt och stelt.
  /Anton :)
 • Detta är ofta ingen fråga man ställer. Allt beror på situationen och när tiden känns rätt kan man fråga till exempel: ska vi nu?, vill du? Ett bra exempel är om man har strulat ett tag och är lite lättklädda. så fråga. Känner hon sig inte redo så kommer det också så småningom. Man ska absolut inte stressa, känns det rätt så kör. Personligen hade jag sex första gången när jag var 16.
  /Kille, 17
 • Hej jag är själv oskuld. Jag tycker att det låter alldeless för tidigt för sådant. Men om du vill fråga henne hur hon känner. Det känns nog jobbigt och pinsamt men det är det du borde göra om du vill ha sex med henne. Mvh
  /Kille på 15
 • hej jag tycker att du borde säga det till hon och om hon vill ha det så vill hon det. Säg att ni ska sova över och då kan du säga det.
  /geni
 • Låt det vara ske när man väl ligger där då ska man känna att det är dax fattar du
  /Anonym
 • Jag tror hon frågar när hn är redo.
  /08 tjej
 • Jag tycker du kan berätta för henne hur du känner och att du känner dig redo för att ha sex. Sen frågar du hur hon känner och om hon också känner sig redo är det bara att köra. Om hon inte är redo så är det viktigt att du accepterar ett nej och respekterar hennes gränser. Om ni båda är med på det och känner sig redo tycker jag att ni kan prova er fram och alltid se till att det känns bra för båda, fråga rakt ut om det känns bra under tiden.

  Om det är såhär tycker jag inte det är för tidigt att testa sig fram. Jag som tjej uppskattar när man säger rakt ut hur man känner och sedan att jag känner mig lyssnad på efteråt, om jag vill eller inte. Lycka till!
  /16 årig tjej
 • Viktigt att även att komma ihåg att sex är inte bara penetration. Jag tänker att det också kan vara att smeka bröstvårtorna, kyssa på handen eller smeka insidan av låren. Att stimulera klitoris eller att suga av någon. Prova er långsamt fram :)
  /16 åring tjej
 • När jag är med min tjej så brukar hon bli kåt med en speciell blick som hon ger mig, men jag är inte riktigt redo ännu men man kan ju typ fråga eller visa att man vill ha sex
  /Kille
 • Hej :-) Jag och min kille brukar fråga varandra, " får jag ta här " eller " känns det OK. " Och så har vi gjort lite itaget sen vi blev ett par t ex först smekte utanpå trosorna sen innan för... Och samma när jag låg med han första gången att vi frågade " känns det OK". Så gör lite i taget tycker jag :-)
  /Tjejen
 • Hej det kanske är lite stelt att bara fråga om hon vill ha det, därför är det lättare om ni typ myser lite innan och sen frågar du om hon vill ha det eller inte säger hon nej så är det ett NEJ.
  /VAD TROR DU
 • För det första så tänker jag att det inte bara kan komma som en fråga från ingenstans utan det måste passa bra osv. Sen kanske man får känna av stämningen lite från din tjej fall att hon också vill få fram något.
  / sexdrottningen
 • Hej Kille! Jag heter Milea och har länge studerat ämnet. Visst är det roligt att utforska varandra! Jag skulle frågat rakt ut faktiskt, ifall ni är i en relation ska detta inte vara något konstigt. Säg, ska vi ha samlag? Efter det är det viktigt att NEJ är ett NEJ. Det betyder inte att hon inte gillar dig, hon kanske inte är redo än och det får du respektera.
  /Milea
 • Hej. Jag skulle börjat med nåt mindre. Som att pulla.
  /Hej
 • Hej, jag är en tjej som skulle vilja hjälpa dig med den här frågan och om du vill använda mina tips eller inte är det du som bestämmer. Jag tycker att du ska fråga, jag vet att det kan kännas pinsamt och obekvämt men det är en av dom lättaste sätten. Om du känner dig obekväm med att fråga rakt ut så kan du ju skriva på en lapp och ge till henne, det är mitt tips. Men kom också ihåg att om hon inte är redo eller om hon inte vill så måste du respektera hennes svar. Ett nej är ALLTID ett NEJ och även under själva samlaget så kan man ändra åsikt, det är också viktigt att tänka på. PS. Det gör inget om det blir lite pinsamt, lycka till :)
  /#Sex är inte pinsamt utan helt normalt
 • Hej alltså jag är tjej och jag hade blivit jätte glad om min pojkvän frågade om jag ville ha sex med honom
  /Lycka till
 • Jag skulle sagt att du borde börja med enkla saker som att fråga henne om hon har haft det eller börja prata om sex mera med hon. Har själv haft sex flera gånger och jag gillar o vara trygg när jag gör det. Så ta det o lugn takt och gör inget som hon inte vill
  /tjej ❤️
Till toppen av sidan