Panik - lämna sidan!

Hur får man en stark orgasm?

Jag är en kille som är 13 år och har onanerat ganska länge men jag har aldrig haft en ”stark” orgasm. Jag har sökt på hur man kan göra men inget funkar för mig. Får ni starka orgasmer? Hur gör ni?
/En kille som vill få orgasm

Svar:

 • Jag gör orgasm control. När man onanerar så man är precis på gränsen att få orgasm och då släpper man tills känslan har försvunnit lite. Sen kan man upprepa det några gånger tills man vi få en orgasm. Jag är inte säker men jag tror det känns bättre
  /Grabb i tyskannn ;)
 • Skulle nog säga att det kommer med tiden. Bara fortsätta som du gör, sen kan man inte heller förvänta sig att spruta så som de gör i porr. Oftast inte när man bara är 13 iaf.
  /Kille, 14
 • Du kan runka och just när du håller på att spruta så stannar du och väntar. Och så fortsätter du efter några sekunder. Sen gör du så flera gånger till slut blir det jätteskönt.
  /kille 17
 • Som flera skriver om: precis innan du känner orgasmen komma så stoppa och upprepa det så länge du kan. Ju längre tid desto kraftfullare. Har provat en hel dag och det är verkligen sanslöst vad som händer. Underbart.
  //Felix
 • Man måste givetvis prova sig fram, men för mig var en förutsättning att kunna dra bak förhuden och "ruknka på ett normalt sätt" innan det blev jätteskönt. Det mest nödvändiga är nog att du har gott om tid (minst en timme), är ensam (eller med någon du vill runka/knulla med) och kunna vara naken i sängen. Det kanske inte är jättelätt att göra när någon annan är hemma.

  Du bör vara ganska lugn och avslappnad och lite kåt. Sedan lägger du dig naken på täcket i din bäddade säng och provar dig fram, smek dig på olika ställen på kroppen, inte bara på kuken, glid runt i sängen, gnid huvudet mot lakanen, smek dig med ett gosedjur (stora gosedjur är jätteskönt att smeka hela kroppen med [fast lite sträva mot ollonet]).

  Undvik att få utlösning när du är nära genom att låta bli att runka en liten stund. Sen fortsätter du runka när du är på väg och låter det spruta och du ska se att orgasmen blir enormt skön.

  Om du kan är det jätteskönt att stöna lite också. Du kan också prova med kondom eller glidmedel, också underbart fast lite kladdigt. Kondomer kan du ofta få gratis av skolsköterskan eller en ungdomsmottagning. Får du inte utlösning än är det jättepraktiskt, då behöver du inte tänka på att ta bort godsedjur eller ha papper till hands när du kommer.
  /Älskar att runka!! Kille, 20
 • Det kommer med tiden, det kan vara lättare med någon annan ;) om du förstår vad jag menar.
  /Kille
 • När du runkar, stanna precis före du kommer. Repetera så många gånger du vill tills du till slut kommer mycket hårdare än vanligt.
  /Kille som kan
 • Stoppa in fingret i röven.
  /hugo
 • Jag brukar spänna mina ben och sedan runka svinsnabbt, sedan kommer jag möe!!
  /Kåt kille 13år
 • Jag brukar spänna hela kroppen och runka så snabbt som jag kan. Håller i rätt då hårt. Då brukar det spruta långt.
  /16 bast
 • Jag brukar typ kolla på något som gör mig riktigt upphetsad och sedan köra typ snabbt och intensivt när man känner att man kommer komma
  /13-åring som runkar nästan varje dag
 • Jag började nyligen att pausa precis innan jag fick orgasm och vänta några sekunder och sen fortsätt och göra det några gånger, resultatet var superbra ;)
  /Kille 15
 • Pilla inte på penisen på ungefär två veckor så får du en orgasm som du aldrig har skådat!!!!!!
  /Bengeboy
 • runka tills det kommer lite sen kan du köra hårdar tills penisen reser sig
  /dhari
 • Som en kille med en dahri, tycker jag att det bara är att köra på. Alternera farten på handen.
  /Runkare
 • Desto längre jag väntar desto skönare blir det, testa att sluta göra det i typ 1 vecka eller 1 månad.
  /ne
 • Jag runkade med kondom en gång. Kände mig extra kåt, och orgasmen efter varade länge.
  /15 kille

Mer på UMO

ArtikelOnani

Onani betyder att du har sex med dig själv. Du kan till exempel smeka ditt kön eller andra delar av kroppen. Det är inte dåligt att onanera. Du bestämmer själv om du vill göra det.

ArtikelUMO frågar: Hur gör du när du onanerar?

Dela med dig av dina onanitips och berätta hur du brukar göra. Vi läser alla och lägger ut några av tipsen här.

UMO-poddenJag får inte orgasm när vi har sex

09. "Försöker jag komma jättemycket blir jag jättespänd och då låser det sig."

ArtikelMyter om onani

Har du hört någon säga att onani kan påverka kroppen eller hälsan? Det finns gamla myter om onani som inte stämmer. Att onanera är inte farligt på något sätt.

Till toppen av sidan