Hur får jag min kille att slicka mig?

Jag och min kille har varit tillsammans i snart 5 månader och han har kanske slickat mig 10 gånger och fingrat mig 20. Medans jag suger av och runkar honom nästan varje gång vi ligger. Jag har tagit upp det med honom och sagt att jag vill bli slickad samt att han rör mig mer innanför kläderna.

Det enda svaret jag får är att han inte gillar smaken och vill inte bli kladdig, om varken munnen eller handen. Så vad ska jag göra för att få mer njutning med honom innan jag blir helt galen???

Ps. Samlags är inte tillräckligt.

/Desperat flickvän

Svar:

 • prata med han och säg att om han inte gör det så vill du inte heller runka eller suga honom men jag fattar inte hur man inte vill slicka eller pulla någon
  /kille 15 år
 • Man kan inte tvinga någon till att göra något de inte vill, men om man själv inte får ut något utav sexet, varför skulle man själv vilja då? Mitt tips är att du slutar runka honom, eller bara väljer att pausa sexet helt. För det låter ju inte riktigt som att det kan lyckas bli skönt för er båda. Inget fel med att ha sex med andra, om man kommit överens om det. Beroende på hur starkt ens sexdriv är så är det ett resonabelt alternativ - just att ha sex med andra. Du förtjänar också att få känna dig tillfredsställd. Ett annat alternativ är att ni testar andra grejer, t.ex. sexleksaker.
  /Anonym Tjej
 • Kom ihåg att du inte kan tvinga honom att göra något sexuellt som han inte är okej med. Om han inte vill slicka dig så har han ett fritt val, på samma sätt som du har ett fritt val att suga av honom.
  /Göteborgskillen
 • Hej! Vad jobbigt för dig att din kille inte vill slicka eller fingra dig. Såklart måste också han få välja vad han tycker är okej och vill inte han får du alltså finna dig i den situationen. Med det sagt är det såklart inte hållbart att du inte blir tillfredsställd. Prata gärna med din kille om vad han skulle vara bekväm med att göra. Kanske känns det bättre för honom om han känner utanför trosorna. Vi (tjej och kille 21) köpte för ett tag sedan varsin sexleksak och är väldigt nöjda. Om man vill/behöver ha en sexleksak är det absolut inget konstigt och det har faktiskt hjälpt vårat sexliv massor. Jag (här tjejen) var väldigt skeptisk mot sexleksaker i början men är glad att jag vågade. Jag har en lufttrycksvibrator som jag är väldigt nöjd med (den är bättre än vad en människa skulle kunna göra, ens på sig själv). Vi tror båda att sexleksaker skulle kunna vara en bra lösning för er men prata med din kille även om det. Lycka till!
  /Par 21år
 • Testa om han behöver en slicklapp. Finns med typ jordgubbssmak och då slipper han bli kladdig om det nu är något han tycker är äckligt/avtändande.
  /Julias kompis
 • Sluta suga av honom o runka av honom så får han smaka på sin egen medicin! Smaken av en bäver är unik och fantastiskt han borde älska den. Men kom ihåg samtyckeslagen.
  /Bävermufflan
Till toppen av sidan