Hur får jag honom att ta initiativ till sex?

Jag har en pojkvän som är 2 år äldre än jag. Vi pratar ofta om framtiden och hur vi vill gifta oss om några år och skaffa barn, vi har det så bra ihop.

Jag tycker dock att han nästan aldrig själv tar initiativ till sex. Jag har pratat om intiativtagandet med honom men känns typ inte som jag når fram för det blir liksom ingen ändring på det.

För mig handlar det mest om att jag också behöver känna mig så snygg, vacker och sexig som jag tycker han är. Vad tycker ni jag ska göra? Sluta ta initiativ så han "måste"?

/Klara

 

  • Svårt att säga vad du ska göra, det beror väl lite på hur ofta du tar initiativ till sex. Om du gör det varje dag kan det bara vara så att du är mer sexuell än honom, att han inte hinner sakna det innan du sätter igång det. Då tycker jag du kan vänta några dagar och se om han gör något, samma sak om det är varannan. Om det handlar mer om typ 1gg/vecka eller månad är det svårare att säga, då har jag inga tips egentligen. Alla har olika mycket sexdrift, det kan helt enkelt vara så att du har mer än honom och därför blir du sugen innan han blir det.
    /M
  • Han kanske är lite blyg så tvinga han inte om han inte vill. Han vill säkert ha sex med dig men han kanske bara är lite blyg.
    /Kåt apa
  • Hej Klara! Alla kanske inte har sexlust och är inte så lätt kåta. Mitt råd är att sätta er ner i lugn och ro och prata, lyssna och diskutera. Det är bra att lyssna på andras perspektiv också, för alla har olika perspektiv på en händelse. Köp några roliga sexleksaker så att det blir rolig att ha sex. Försök att ha sex oftare. YOU GO GIRL!
    /AMANDA 18
Till toppen av sidan