Hur är det att suga av någon?

Hur är det egentligen att suga av någon? Jag har alltid känt mig smått äcklad av det scenariot och att ha någons kuk i min mun, men vad vet jag? Jag har aldrig gjort det, men undrar bara, hur har det känts för er? Måste man?? Är det liksom gott typ? Berätta!

/Har liksom alltid undrat

Svar: 

 • Alltså att suga kuk är riktigt härligt, även som kille, speciellt om kuken är nytvättad . Ibland kan jag längta efter att få suga av någon, höra hans stön och känna kuken i munnen, hur den växer från slak för att sedan rycka lite innan han kommer och kuken börjar pulsera vid orgasm. Älskar själv att få min sugen. Att suga kuk ska vara något fint och frivilligt. Testa!
  /Suger gärna
 • Först av allt, du måste inte alls. Vissa tycker om det, andra inte. Mitt råd är att testa och om du inte tycker om det gör du bara inte om det. Det känns inte speciellt i början, bara som att man suger på något.

  Du bestämmer själv hur du vill göra, själv brukar jag börja med att slicka och suga på toppen. Och sedan långsamt gå djupare och djupare samtidigt som jag grejar med bollarna. Jag avslutar med att runka eftersom jag inte gillar smaken av hans kom.

  En liten varning, jag tycker oftast att kukar inte luktar så gott, och de smakar inte så gott heller. Testa med smaksatt kondom, då känns det mycket bättre. Glöm inte att ha kul, reta honom och lek med den. Om någon skulle tvinga dig till att göra något du inte vill så är det olagligt. Gör bara det du känner dig bekväm med. Det finns massa tjejer och killar som aldrig sugit en kuk och aldrig kommer göra det, och det är helt okej.
  /tjej, 15
 • Hej! Det är skönt och ganska så roligt! Men tvätta kuken innan du suger haha
  /ja du
 • Det känns såååååå nice jag älskar när hon kör hardcore för d kommer jag verkligen
  /SEXY
 • Sedan finns det de som mig som mycket väl skulle gilla att bli avsugna av en tjej men aldrig i livet vara berädda på att slicka eller suga själva. Antar att det här är ett brett spektrum där i princip alla personligheter finns, även om de kanske inte alltid är helt konsekventa. För att själv kunna tänka sig att bli avsugen men att inte kunna suga av någon annan är ju dubbelmoral men även dubbelmoral är okej så länge du är snäll och berättar det för din partner innan hen sugar av dig.
  /kille 22
 • Smakar som en klubba
 • Har endast erfarenhet från en kille, men första gången trodde jag att den typ nästan skulle vara gummiaktig (av någon anledning) men det var den verkligen inte. Tänk dig ett vanligt finger fast i större version. Smakar absolut ingenting förrens han kommer. Och där är det olika från kille till kille, varmt och ganska vattnigt i konsistensen, inte så jättefarligt. Dock var det en gång det smakade så fruktansvärt äckligt men det är bara att svälja. Du behöver väl inte direkt suga, ingen kan tvinga dig. Men om du är bekväm med det och komemr låta det hända kommer det nog hända. Lycka till lol.
  /dick destroyer 101
 • Tycker det är mycket gott att suga snopp, själv brukar jag börja med att kittla på bollarna och slicka lite mysigt. Jag gillar att göra det med munnen och händerna samtidigt sedan avsluta med fötterna.
 • Hört några säga att en tvättad snopp smakar som avokado. Vet inte riktigt om jag håller med. En tvättad penis smakar typ ingenting, medans en smutsig kan smaka svinäckligt.
  /hejhejhej
 • Ja deet smakar jättegott, det smakar som gurka.
  /VK
 • Det är gött som fan ba kör up den i munnen och sug lossssssssssssssssssss och efter suget knulla i soffan
  /iamsexy
 • Det bror på, om du gillar att ha sperma i munnen så, kanske du vill, det är ju valfritt, ja det kan vara äckligt. Men ibland så när man är kåt gör man allt möjligt.
  /En kille på 13
 • Jo, såhär äre. Det kan vara skönt för killen men du borde ju testa for o ta reda på svaret för själv har jag inte testat. Om du har fått frågan att göra de så ska du inte känna dig tvingad. Du ska känna att du själv vill det. Jag vet hur det kan kännas om en kille vill att du ska suga av han. 
  /Cassandra
 • Det är olika beroende på hur bekväm man är och vem det är. Jag hatar det till exempel, tycker det är vidrigt (vet att det låter konstigt). Men mina vänner älskar det och är hur bekväma som helst. Du måste inte, jag tror aldrig jag vill göra det igen! Det är helt ditt eget val.
  /En liten Björn
 • Jag kände mig äcklad av det fram tills att det var med en person jag var bekväm med, så gör det inte ”bara för att”. Nu tycker jag att det är typ härligt? Liksom, jag gillar att göra det om jag känner mig ”taggad” på det. Man måste absolut inte och som sagt, gör det inte om du inte känner dig bekväm.
  /Tjej 18
 • Personligen så tycker jag de inte är så speciellt för de smakar inte nå mycke alls, men kan dock vara lite obehagligt om man gör det för långt in eftersom man kan få spyreflexer. Gör det bara om du vill, det finns inge fel med att inte göra det men det är inte direkt äckligt heller. Gör det ganska ofta för min kille gillar det, men var inte rädd att säga nej :)
  /Tjej, 17
 • NEJ DU MÅSTE INGENTING! Du är ALDRIG tvungen att göra något åt någon annan som du inte vill, oavsett vad den andre personen vill. Om personen fortsätter tvinga dig kan det vara ett sexualbrott. Att suga är helt okej enligt mig. Be personen tvätta sig först, annars kan det smaka illa tycker jag. Har du lätt att få kräkreflexer kan det vara lite obehagligt. Men kom ihåg att du måste ingenting och kan ALLTID säga nej, oavsett vad som händer.
  /Glad chey
 • Om du känner dig äcklad tänker jag att du inte är redo. Kommunicera med din partner för att hjälpas åt. Ta det lugnt. Det är inte supergott, lite salt typ.
  /anonym
Till toppen av sidan