Hon vill testa något nytt när vi har sex, har ni tips?

Hejsan, jag är en kille på 16 år. Jag har en flickvän, och vi har varit ihop i 1 år, vi har haft sex flera gånger, men hon säger att hon vill testa något nytt. Vad ska jag göra?

Har frågat och hon vill testa med handklovar och annat. Jag har inga problem och testa det men vet inte om det blir konstigt. Något annat man kan testa? Något milt.
/gudsglömdason

Svar: 

 • Ni kan runka av varandra.
  /Shah
 • Fråga om du får binda fas henne
  /Superkåt tjej
 • Man kan ju alltid testa olika positioner och ha sex på olika ställen för att göra det mer intressant. Ni kan annars testa rollspel, det innebär att ni möjligtvis klär ut er och ”skådespelar”. Man kan även blanda in sexleksaker vilket kommer vara extra njutning för båda roller.
  /18 år
 • Jag tycker ni ska klä ut er. T.ex att du är polis och hon tjuv.
  /17 år
 • Gör det till en lek lägg dig tillexempel på golvet eller i en trapa, bara din hud är mot något bart, sedan lägg er och ha sex.
  /Stylist
 • Lite svårt för mig att tänka på något milt, men man kan väl göra milda varianter av allt. Men det som hjälpte mig och min pojkvän efter två är när det började bli lite tråkigt var rollspel. Det kan man ju bestämma hur milt det är. Handklovar och ögonbindel är grejer jag VERKLIGEN rekommenderar.

  Testa, söka upp olika positioner, fråga din flickvän vad hon vill! Kommunikation är viktigt. Dirty talk är det bästa jag vet. Min pojkvän älskar när jag sitter på hans ansikte. Om din flickvän behöver klitoris stimulerande för att komma kan ni testa reversed cowgirl med ett av dina ben mellan hennes. Du kan visa din flickvän detta och fråga vad hon skulle vilja testa. Lycka till ;)
  /tjej,15
 • Du kan alltid fråga henne om hon vill lära sig thaimassage så kanske du kan få massage av henne så att säga. Det borde anses mildare än sex med handklovar (BDSM). Då kommer hon lätt kunna sluta om hon eller du inte är bekväm med något som händer, samtidigt som det antagligen inte är så vanligt.

  Så här under pandemin är det perfekt att lära sig nya saker och sexlekar är inga undantag. Om du och din tjej skulle vilja ta detta med massage till "nästa nivå" så kan ni alltid införskaffa en luftmadrass och olja in den. Då kan ni verkligen få en känsla av att att vara på en riktig massageklinik. En känsla som ni kanske skulle gilla. Själv har jag aldrig testat erotisk helkroppsmassage i praktigen.
  /Ung kåt skribent
 • Om ni inte redan testat analt så testa det eller försök att hon får en fontänorgasm.
  /kille 15 år
 • Jag och min pojkvän har provat lite med handklovar och jag tycker om det men det behöver ju inte betyda att alla gör det. Om ni känner att det känns naturligt kan ni prova att en tar på sig en mer dominant roll och den andra en mer undergiven. Man kan börja med att bara prova lite grann, det viktigaste är att båda är med på det. Så länge ni båda vill så behöver ni inte oroa er för att det blir konstigt. Och om det gör det är det helt okej. Man får lov att misslyckas och skratta åt saker när man har sex. 
  /E, 18
 • Kul! Prova er fram. Om ni haft sex flera gånger vet ni nog vad ni gillar. Prova på så vet ni. Tipsar även om andra leksaker. Som vibrator.
  /Anonym
 • Jag och min kille provar hela tiden lite nytt. Sexleksaker, att hitta nya ställningar och bara prova lite nytt är spännande! Förstår att du är rädd för att det ska kännas konstigt, men testa så märker ni ju vad ni tycker är nice och inte!
  /Tjej, 18
 • Alla gillar olika saker på olika sätt, sex ska båda njuta av så varför skulle det vara konstigt:) bara båda är med på det ;)
  /20 årig tjej
 • Hej fråga vad hon vill men båda måste vilja! Hon kanske vill suga eller att du ska suga i slicka eller analsex allt är naturligt o testa olika ställningar o även olika ställen alltså badrum med mera
  /Hövligt kåt tjej
Till toppen av sidan