Panik - lämna sidan!

Hon tog en screenshot när vi bytte bilder, vad ska jag göra?

Jag bytte bilder med en tjej och när jag skickat andra bilden på min *** så tog hon en screenshot och sen slutade hon svara. Vet inte vad jag ska göra båda var ju med på det. Har det hänt er? Jag känner mig orolig för vad hon ska göra med bilden. 
/Vill fortfarande byta bilder

Svar:

 • Jag har själv bytt bilder med folk och gör forfarande. Jag blev uthängd av en kille för att han screena, men jag la inte så stor vikt i det och strunta i vad folk sa och då var det inte roligt för andra att va på mig om bilden som blev utlagd.

  Det skrämde inte mig för byter fortfarande bilder, men jag gör det nu med en kille, och honom har jag även träffat och vi har ett förhållande så jag vet vad jag ska göra om han sparar nått utan min tillåtelse, men så länge båda är med på att byta bilder och att du vet om riskerna som finns så är det bara att köra
  /Tjej, 16
 • Hej, du väljer om du vill eller inte vill att hon ska ha dem men jag förstår att du känner dig orolig, men försök att få kontakt med henne o prata om det. Det kan vara så ibland att de sparat bilderna. Jag är inte jättebra på det här, men då ska du inte vissa ditt ansikte om du tänker att hon kommer spara den. Det hände mig med men som tur var så visade jag ej mitt ansikte så om de spreds så skulle de inte se att det var jag, vet inte om det hjälpte men hoppas det!!
  /Emma
 • Jag tycker du ska börja med att fråga henne på ett seriöst och lugnt sätt och svarar hon inte borde du prata med någon som du litar på om det. Nu vet inte jag om de är en tjej du känner eller bara någon på nätet så de beror ju på lite hur du gör sen.
  /:)
 • Hej! Tips: Jag tycker du borde säga till en vuxen. De blir nog inte arga på dig, de blir nog arga på att hon tog bilden.
  /Anonym tjej
 • Jag har aldrig varit med om det men jag skulle inte byta bilder i första taget och om du känner dig obekväm i det eller något liknande så ska du inte göra det men nu har du ju redan gjort det och då är det så men om du inte vill att bilden ska spridas skulle jag säga till föräldrar och lärare😅😊 Kan inte så mycket om detta
  /Anonym
 • Du får välja om du tycker det är bra, eller om du ska säga till en vuxen.
  /Japp
 • Hej! nästa gång du bestämmer dig för att byta bilder så kan du tänka på att inte ha ditt ansikte i bild, detta gör att om bilderna läcks så vet ingen att det är du som skickat dessa. Om du är rädd för att tjejerna ska screena försök måla någon smiley i bilden så du vet vem av dessa personen som läkt bilderna om de sprids :)
  /Ebba
 • Säg till henne att radera bilden.
  /alias
 • Tänk inte i "worst case senario" det kan vara för att hon vill kunna kolla på din bild när hon onanerar:)
  /alias123
 • Inte ok, säg att du också tagit en screenshot fast lite snyggare gjort. Men prata även med någon du litar på ifall det blir allvarligt.
  /Privat
 • Usch vad tråkigt, jag förstår verkligen om du är stressad på något sätt. Skriv till henne (vänligt) och fråga varför hon tog en skärmbild och vad hon använder bilden till.
  //14 årig tjej
 • Anmäl!
  /Jag 👽
 • Om du inte ville att hon skulle ta en screenshot så är det olagligt! Mitt tips är att du berättar för någon som du litar på sen kan ni göra en anmälan till polisen.
  /En kärleksfull

Mer på UMO

ArtikelHar någon spridit bilder eller filmer på dig mot din vilja?

Här är förslag på vad du kan göra om någon har lagt ut eller skickat vidare bilder eller filmer på dig som du inte har godkänt, inte känner dig bekväm med eller som är kränkande.

ArtikelHar du blivit fotograferad i hemlighet?

Det kan vara förbjudet att fota någon som inte vet om det. Det här kan du göra om det har hänt dig.

Till toppen av sidan