Panik - lämna sidan!

Har någon tips på anala lekar man kan göra själv?

Hej jag är en heterosexuell kille på 16 år. Jag vill testa anal lekar (på mig själv då). Men jag har ingen aning om vad jag ska köpa eller förbereda med. Dessutom vågar jag inte fråga mina föräldrar om att beställa åt mig eller gå in i en butik för att köpa. Vad ska jag göra?
/Erik

Svar

 • Vaselingurka.
  /Pär
 • Kolla vad du har hemma först som kan tänkas fungera. T ex handtaget på en skruvmejsel ingen använder eller något liknande för att se om det är något för dig. Sen kan man köpa online anonymt eller gå in i någon butik o säga att du ska köpa något till din flickvän. Dom hjälper gärna till och visar.
  /Hetrokille
 • Du kan alltid pröva i duschen och börja med fingrar. Brukar runka först lite och smeka runt röven och sen köra in något finger och pulla mig själv. Rätt skönt. Men man måste ha något för glid. Typ vaselin.
  /J
 • Hej! Två viktiga saker att tänka på:
  1. Ha bra med glidmedel och mjuka gärna upp med fingrarna, börja med att massera runt analöppningen och rumpan innan du börjar stoppa in något.
  2. När det kommer till att stoppa in något i analen så behöver det du stoppar in ha något stopp, annars kan sakerna komma så djupt in att du inte kan få ut de på egen hand och måste opereras ut hos doktorn (har hört skräck historier) och det är mycket mer pinsamt än att på något sätt få tag på en butt plug tro mig :D

  Vad gäller glidmedel så finns det att köpa i många vanliga butiker (speciellt apotek). Kan vara bra att ha vattenbaserat glidmedel om du tänker ha det på något du för in då silikonbaserat kan förstöra många typer av saker. Fördelen med silikonbaserat är dock att glideffekten håller längre om man kör med fingrar.
  /Anonym
 • Jag skulle rekomendera dig att testa lite olika för att förstå vad som känns bäst för dig. Du kan ju börja med fingrar eller penna m.m. Och det är väldigt viktigt att du använder någon slags glidmedel eller kondom (man kan oftast hämta gratis och smidigt på vilken ungdomsmottagning som helst). Och att gå till en sexbutik är inget pinsamt tycker jag! Personalen är oftast trevliga och kan säkert tipsa dig om något som kommer att passa just dig!!))
  /lesbisk girl
 • Tror jag bestämt mig för att samla modet till att köpa en butt plug, men jag vet inget om vilken storlek man ska börja med. Ska man börja med en liten eller bara hoppa rakt in i det o köpa en stor på en gång?
  /Erik, som ställt frågan
 • Hej! Jag har själv «lekt» anala lekar och utifrån min egen erfarenhet så skulle jag nog rekomendera att köpa två buttplugs olika storlekar direkt. När du väl ska onanera är det nog bäst att du testar med den mindre först för att se hur det känns. Om du gillar känslan kan du testa med den större. Hoppas att detta hjälper)))
  /lesbisk girl
 • Det är egentligen väldigt enkelt. Börja med ett finger eller 2 i duschen. Du kan prova med något som ser ut som en dildo tex morötter gurka eller hårborste (baksidan så klart), sätt en kondom på spotta på den och stoppa in den. Gillar du de kan du gå in på vilken sexbutik som helst och köpa en riktig dildo.
  /Lampan
 • Köp anpassade leksaker.
  /salami
 • Använd fingrarna eller beställ en massagekudde som vibrerar.
  /Julia Sk
Till toppen av sidan