Han vill att vi kollar på porr när vi har sex

Hej, jag är en tjej som älskar min kille och har en kille som älskar mig. Vi går på samma skola och vi brukar strula någon gång i veckan. Men jag har ett problem. När vi ligger i sängen och har börjat hångla, brukar han ta fram sin telefon. Han frågar mig om vi ska titta på porr men jag tycker inte att det behövs. Jag blir tillräckligt kåt av min kille och han får mig alltid och komma.

För min kille tar det ungefär like lång tid att komma. Jag har frågat honom flera gånger varför han vill göra det och han säger bara att han blir kåt av tjejerna på porrfilmerna. Jag tycker såklart det är lite jobbigt att han tycker att han "behöver" porrfilm får att bli kåt, att han tänder mer på tjejerna på filmerna än på mig. Han fortsätter att tjata på mig varje gång. Vad ska jag göra? Och vad ska jag säga till honom?

/Tjej på 15 år

Skriv ditt svar

Svar: 

 • Hej, jag tror din pojkvän har kollat på för mycket porr. Det behöver inte vara så men det låter som det. Han måste lixom se massa sånt för att bli kåt. Jag tycker du ska be honom sluta titta på porr. Förstår att det kan vara svårt men försök. Det kan nog ta ett tag innan han blir kåt utan porr. Jag tror att om han kommer ifrån porr tillräkligt länge så kommer han bli kåt normalt igen. Hoppas det löser sig
  /Kille på snart 15 sommrar
 • Jag tycker att du ska säga till honom hur du känner och kanske ge några förslag på något ni kan göra för att få honom väldigt kåt. Det bästa tycker jag är att ska testa rollspel, t.ex. att han lärare och du är en elev eller att han är polis och du är tjuv m.m. Ni kan ju också testa olika sexleksaker och se om det känns bra att använda de. lycka till<3
  /lesbisk girl
 • Säg som det är tycker jag😳
  /En tjej
 • Va ärlig mot honom vad du tycker och säg ifrån om du tycker det är jobbigt att han gör det när ni är i sängkammaren. Ett sätt är att inte tillåta telefon i sängkammaren när ni ska ha sex. Testa olika saker t ex nya ställningar, sexleksaker, vibrator, ha sex på andra platser. Men få han att förstå dig o din syn på att han kollar porr.
  /Tjej som är 06a
Till toppen av sidan