Panik - lämna sidan!

Han vill att vi kollar på porr när vi har sex

Hej, jag är en tjej som älskar min kille och har en kille som älskar mig. Vi går på samma skola och vi brukar strula någon gång i veckan. Men jag har ett problem. När vi ligger i sängen och har börjat hångla, brukar han ta fram sin telefon. Han frågar mig om vi ska titta på porr men jag tycker inte att det behövs. Jag blir tillräckligt kåt av min kille och han får mig alltid och komma.

För min kille tar det ungefär like lång tid att komma. Jag har frågat honom flera gånger varför han vill göra det och han säger bara att han blir kåt av tjejerna på porrfilmerna. Jag tycker såklart det är lite jobbigt att han tycker att han "behöver" porrfilm får att bli kåt, att han tänder mer på tjejerna på filmerna än på mig. Han fortsätter att tjata på mig varje gång. Vad ska jag göra? Och vad ska jag säga till honom?

/Tjej på 15 år

Svar: 

 • Hej, jag tror din pojkvän har kollat på för mycket porr. Det behöver inte vara så men det låter som det. Han måste lixom se massa sånt för att bli kåt. Jag tycker du ska be honom sluta titta på porr. Förstår att det kan vara svårt men försök. Det kan nog ta ett tag innan han blir kåt utan porr. Jag tror att om han kommer ifrån porr tillräkligt länge så kommer han bli kåt normalt igen. Hoppas det löser sig
  /Kille på snart 15 sommrar
 • Jag tycker att du ska säga till honom hur du känner och kanske ge några förslag på något ni kan göra för att få honom väldigt kåt. Det bästa tycker jag är att ska testa rollspel, t.ex. att han lärare och du är en elev eller att han är polis och du är tjuv m.m. Ni kan ju också testa olika sexleksaker och se om det känns bra att använda de. lycka till<3
  /lesbisk girl
 • Säg som det är tycker jag😳
  /En tjej
 • Va ärlig mot honom vad du tycker och säg ifrån om du tycker det är jobbigt att han gör det när ni är i sängkammaren. Ett sätt är att inte tillåta telefon i sängkammaren när ni ska ha sex. Testa olika saker t ex nya ställningar, sexleksaker, vibrator, ha sex på andra platser. Men få han att förstå dig o din syn på att han kollar porr.
  /Tjej som är 06a
 • Jag tycker det absolut inte är ok att kolla på andra tjejer när man yttrar samlag med sin tjej.
  /lol
 • Om han säger att han gillar det behöver det inte alls betyda att han vill vara med andra tjejer. Porret kan hjälpa din kille med att komma in i sexstämningen bättre. Men om du inte vill att han gör det ska ni prata
  /Kille på 17
 • Hej, jag har själv inte varit i din situation men jag kan tänka mig hur du känner när han säger att han tänder på tjejerna i videorna. Jag tycker att du borde försöks prata med honom, om ni fortfarande träffas, och berätta hur du känner.
  /tjej
 • Om han inte kan bli kåt på dig utan porr så är han inget att ha, du förtjänar bättre än det.
  /En random tjej
 • Hej jag tror att han är porrskadad, tycker synd om dig älskling. Om du känner att det inte är rätt och han vill fortsätta med det bör du dumpa han.
  /Hjärtedu
 • Ey bror, passa luren till killen, wallah bror, tjejen framför dig är lika kattig som tjejerna på filmen. Vill du ha en porrstjärna gå och gör porr.
  /Ahmed
 • Jag tycker att du ska försöka prata med honom lite mer. Jag skulle frågat pm varför han tycker att han behöver porr för att bli tillräckligt kåt. Det finns ingen som kan tvinga dig och det är ditt val.
  /Anonym
 • Att din kille tjatar är inte okej. Han ska respektera att du inte är bekväm med att han ska titta på porr samtidigt som ni har sex och inte fortsätta tjata eller bete sig på det viset. Det låter ärligt talat väldigt ohälsosamt att han fortsätter tjata om detta. Jag kan gissa att han är porrskadad, alltså att han har tittat för mycket på porr och nu inte kan bli kåt på ”vanligt sex” då sex är väldigt annorlunda i porren.

  Testa att prata med honom om det och se hur han reagerar. Reagerar han moget och är villig att göra saker för att bli fri från porrskadan är det kanske värt att fortsätta jobba med det, men är han omogen och skyller ifrån sig eller vägrar sluta tjata skulle jag lämna. Det är ingen bra kille i så fall.
  /Tjej 19
 • asså jag hade dumpat han men om du inte vill gå så långt så kan du ju alltid göra en egen porrfilm.
  /smarta tjejen
 • Säg att han får välja dig eller fantasitjejer från nån hittepåfilm. Vill han kolla porr så äre bah och dumpa han så får han kolla på porret själv. Älskar han verkligen dig så hållar han sig till dig och bara dig.
  /Zorro
Till toppen av sidan