Ge mig tips på böcker eller serier att onanera till!

Hej! Jag är en 14årig biologisk tjej. Jag vill inte kolla på porr för jag gillar inte hur vissa prostiterade blir behandlade. Jag undrar om ni har någon bok eller serie som gör en upphetsad som ni kan rekommendera. Vill gärna onanera till något liksom. Jag är bi så både tjej-tjej och tjej-kill grejer funkar.
/Tack för tipsen i förväg!

 • Det du kan göra är att kolla på tecknad porr. Det är inte på riktigt, alltså behöver du inte oroa dig för att de i filmen behandlas illa. Ge det en chans, det är rätt bra porr måste jag säga
  /Hentai
 • En del av Mårten Melins böcker kan vara väldigt upphetsande. T.ex. "Mycket mer än en puss".
  /Tycker att det här var en väldigt bra fråga!!
 • Vad jag förstått det som så är definitionen av porr att det är erotiska avbildningar och att det inte behöver ha med prostituerade att göra överhuvudtaget (även om det också är vanligt i mainstreamporren). Det jag vill säga är att det finns exempelvis mangaböcker med tecknade figurer som blir påsatta och i ett sådant läge kan man vara säker på att ingen kommer till skada. Det finns sajter helt dedikerade till sådana här böcker, sök bara på "hentai manga" så får du säkert många träffar på sådana här böcker. Vissa böcker har även filmatiserats fast med animerade figurer som ska vara helt datoriserade. En sak att tänka på bara är att vissa manga är avsedda för en vuxen publik (åldersgränser tas på mycket större allvar i Japan, för en anledning) kan vara skrämmande. Allt väl!
  /Manganörd från barnsben
 • Googla på sexnoveller. Kommer upp massvis!!
  /Hajhaj
 • Jag har läst en bok, landet bortom brunnen, men jag vet inte om du blir nöjd med svaret för den handlar egentligen inte om sex och porr utan mer om mens.
  /Tjej
 • Jättebra fråga! Det finns många erotiska böcker av ett författarsynonym som heter Clara Jonsson. Dock tror jag de är lite mer vuxen orienterade. De finns både som vanliga böcker, e-böcker och ljudböcker på bibliotekets hemsida eller bokus. Andra böcker som jag inte har läst: Våt! : tio sexnoveller som får dig att komma Sommarnatt - Feministisk erotik av Saga Becker Feministisk erotik - Amelie av Alejandra Cerda Har tyvärr inte läst särskilt mycket själv men skulle uppskatta att få några tips!
  /Bokmal
 • Boken som heter ”lite mer än bara en kram” av Mårten Merlin rekommenderar verkligen den. Väldigt upphetsande! De pratar mycket om onani osv
  /Hej på dig
 • Marcel Prousts "På spaning efter den tid som flytt" eller Jorge Luis Borges "Fiktioner" är starkt rekommenderade, jättespännande och intressanta dessutom.
  /Läskunnig 15 år
 • 365 days, en bra film också. Den har lixom många sexscener och är en allmänt bra film.
  /Orre
 • Det finns ganska bra scener i dem här t.ex: The society, insatiable, after och 365 days
  /Finns på Netflix
 • Personligen gillar jag saker som är skriva på Wattpad eller Tumblr, det är inte specifika sidor för erotika men man kan hitta allt där, prova söka tex smut och sen med en fictionell karaktär du känner dig attraherad till eller liknande. Hoppas det hjälper !
  /Från en annan bi tjej, 17
Till toppen av sidan