Förstör jag allt om jag inte pullar framför camen?

Jag har nästan lite ångest här ... Jag började snapa med en kille som jag aldrig har träffat igår och på kvällen bad han om rövbild. Först tänkte jag "nej" men sen började jag läsa runt på nätet och kom fram till att om inte mitt ansikte eller annat än min röv syntes så känns det ok.

Men nu ikväll så skapade han igen och frågade om en till bild, jag skickade igen för jag kände för det o han verkar snäll. Han har aldrig screenat och frågar innan han gör saker. Han skickade bild på sin kuk o frågade om jag kunde skicka bild på min fitta. Jag tänkte igen, OM det här skulle komma ut vet ingen vem det faktist är på bilden. Så jag skickade. 

Sen frågade han om bild på bröst men då sa jag "nu räcker det, mst spara lite till imorrn". Han verkar som sagt snäll och jag känner mig liksom inte rädd för honom utan jag tycker att han behandlar mig bra. Men sen skrev han "på måndag skulle jag vilja se dig pulla".

Jag har aldrig pullat, jag känner att jag kan säga nej, jag tror att han skulle ta det bra. Men jag vill inte förstöra den grejen vi har för jag tycker om honom❤️ hjälp miiig

/Anonym 14-åring

Svar: 

 • Vet du vem personen är? Är personen myndig? Kom ihåg att om personen du ”snappar” med är myndig så kan han bli fälld för t.ex barnpornografi. Sen med tanke på att du är 14 skulle jag säga att du väntar tills du blir äldre och faktiskt blir byxmyndig :)
  /Toasty
 • Om du är bekväm med att skicka bilder på dig själv ser jag inget problem egentligen, men bara om du är 100% bestämd att du vill. Du ska aldrig skicka bilder för att någon tjatar eller att du inte vill göra någon besviken. Jag tycker det är helt rätt att du kan skicka "några bilder" men att du tar ansvar och sätter en gräns för där du vill sluta. Och om det där med att inte visa ansiktet, tyvärr tror jag att dumma rykten kan spridas i alla fall. Även om man bara ser ett par bröst på en läckt bild är folk inte alltid så källkritiska. Man kan lätt tro på ett rykte utan att veta. Gör vad du vill, bara du är bekväm :))
  /Tjej, 15
 • Hej där, du ska absolut inte skickat nåt du inte är bekväm med. Det spelar egentligen ingen roll om han är snäll, tänk på dig själv! Ska man onanera för första gången ska man absolut inte göra det för att nån annan vill se, du ska börja onanera om du är nyfiken på sex och din egen kropp. Jag rekommenderar starkt att inte onanera först framför kamera, gör det när du är nån gång hemma själv och om du sen känner att du vill skicka en film en eller en bild på när du onanerar kan du göra det om du vill, men tänk efter nu vad han använder bilderna till och vad han tänker använda en onani-film till. Jag skulle inte skicka bilder av mitt kön, eller rumpa eller bröst, eller en film på mig som onanera till nån som jag inte vet vad det används till. Lycka till, och fråga den där killen vad han gör med filmen, och bryr dig inte om han är snäll eller inte, tänk på vad du vill!
  /Kille
 • Jag rekommenderar det verkligen inte. Jag tycker att du ALDRIG ska göra något du inte är 100% bekväm med. Om han inte förstår det är han ändå inget att ha. Och eftersom du aldrig träffat personen gäller det att vara extra försiktig. Annat hade varit om detta var en person du träffat och kände.
  /Kanske vet jag saker?
 • Jag förstår att det kan vara svårt att gilla en anonym kille som du träffar på nätet. Men man vet aldrig vem det är bakom skärmen och vad det är de tänker göra med bilderna. Jag skulle rådge att du inte fortsätter med den här relationen. Kom ihåg att det finns viktigare saker att tänka på i din ålder. ❤️🧡💛💚💙💜🖤
  /Anonym 14-åring
 • Gör det inte. om du har gjort det så gör det inte igen. Vissa är väldigt manipulativa och verkar snälla men dem kan helt plötsligt ändra sig när man väl säger nej. Var försiktigt <3
  /Mvh: Nån som vill dig väl.
 • Hej Gör det inte. Han kommer börja pressa dig.
  /Sara
 • Även om han inte screenar så finns det appar som sparar bilder utan att du som skickar kan se de, så jag skulle råda dig att inte skicka några bilder speciellt när du inte känner denna person. Sen som jag ser att en person nedan har skrivit, han kan vara manipulativ och verka som en snäll person, men av egna erfarenheter så säger jag bara att va försiktig med vem du skickar dina bilder till även om de är spännande, kul och personen verkar snäll. Va försiktig med vad du gör och om det inte känns rätt för dig så fortsätt med att säga nej.
  /Tjej 18
 • Hej! Nu vill jag inte komma här och vara tråkig men jag måste skiva något som jag själv hade velat att någon hade skrivit till mig om detta hade hänt mig när jag var 14 år. Hade jag varit du så hade jag avbrutit det. Tänk på att det finns andra sätt att spara det du skickar på snapchat utan att du märker det, så som att ta foto på skärmen med en annan telefon eller kamera. Tänk efter noga om det verkligen är något du vill göra, för som du säger så känner du inte ens killen och kanske inte ens vet vem han egentligen är. Så snälla du, var försiktig och var rädd om dig!
  /tjej 23 år
 • Hej! Jag förstår om du tycker om honom men vet du verkligen vem han är? Han kan utge sig från att vara någon annan än han egentligen är. Man vet aldrig om folk talar sanning eller ljuger. Han kan vara 50 år men låtsas vara yngre. Om han bara vill att du ska skicka nakenbilder har ni inte något. Han utnyttjar dig bara. Jag tycker att du absolut INTE ska skicka bilden. Även om ditt ansikte inte är med vet han vem du är. Han kan vara en catfish. Jag tycker också att du inte ska fortsätta skriva med honom även om det känns bra att få uppmärksamheten.
  /Erfaren 16-åring
Till toppen av sidan