Panik - lämna sidan!

Berätta om första gången ni onanerade!

Hur var första gången ni onanerade ?

/15 åring

Svar:

 • Jag var med min kompis och han förklarade det och sen testade jag och sen har vi gjort det lite då och då.
  /Bob
 • Första gången jag onanerade så var jag kanske 7 år!!😅 Jag visste inte ens vad jag gjorde men jag tyckte i alla fall det kändes bra. Sedan har jag fortsatt med det ända tills nu.

  /Linn

 • Det var då jag var i duschen, då kände jag mig kåt. Sen så tog jag duschslangen och spurtade upp mot snippan. Sen efter ett tag kom en så otroligt skön känsla.
  /tjej
 • Det var konstigt men skönt. Blev först förvånad när jag kom men sen dess har jag runkat minst 1 gång om dan.
  /K19
 • Jag har onanerat sedan länge men min första orgasm kom senare. Jag blev nästan lite rädd för det kändes som att min snopp slutade funka, men som tur var så fick jag reda på att man oftast blir slak efter orgasm
  /Grabb i tyskannn ;)
 • Såååå härlig, hade läst här om onanitips för tjejer och såg bilden på ett tips där man skulle slappna av och smeka fittan och njuta och testade det, blev såå kåt, pirrade i hela snippan och det kändes sååå skönt. Sedan fortsatte jag med det och bara gnuggade fittan och smekte, fick en orgasm som kändes i hela kroppen och sen så onanerar jag så fort jag får chansen, bästa som finns!
  /Fgjjhjkl
 • När jag var 11 kanske? Jag hatade det och hatar det än idag. Nä men alltså påriktigt jag hittar inte ens min klitoris, det är en djungel som jag inte har tid för att leta igenom. Jag har bättre saker för mig. Det var den första och sista gången jag onanerar.
  //14 årig tjej
 • Jag var runt 11. Vi hade sexualkunskap i skolan. När jag gick hem från skolan så tänkte jag "varför inte testa". Jag drog upp kuken och började runka. Sen dess har jag runkat. En sommar när jag var 12 så testade jag och min bästa kompis att runka tillsammans. Jag och han har sen dess runkat tillsammans. 
  /En 13 årig pojk
 • Det var typ i sängen en kväll, först så bara smekte jag min fitta och sen fortsatte det så.
  /En tjej
 • 11 år i trädkoja med merfaren kompis. Succe.
  /Spermadonatorn
 • När jag var 11 med manlig kompis.
  /Kuken
 • Jag tror jag var i 10 års åldern o låg i sängen. Hade Inge bättre för mig och stoppade ner handen för skojs skull. Tyckte de var skönt typ och provade mig fram.
  /Person
 • Minns inte hur gammal jag var men kommer ihåg att det var när jag upptäckte att det börjat växa hår på kuken. Började känna och klämma mer på den och tillslut blev den hård. En dag höll jag på så länga så att jag fick orgasm, väldigt konstig känsla. Började inte spruta föränn omkring ett år efter. Runkar nuförtiden med jämna mellanrum.
  /Kille 16
 • Jag vet inte men jag gilar att göra det än idag.
  /en 13 årig pojke som vill onera
 • Hade ärligt talat ingen aning om vad jag höll på med. Go with the flow typ.
  /yes
 • Jag var ganska sen. Nästan alla jag kände hade redat gjort det. Efter att jag strukit min pillesnopp ett tag kom en konstig känsla och hela kroppen slappnade av.
  /Spykist
 • Det var en gång då jag läste här på UMO om hur man kan onanera, och då testade jag en av dem förslagen och typ efter två minuter så kom jag otroligt mycket, jag behövde hålla för munnen för att inte stöna.😅
  /Mirakel
 • När jag var kanske 12 år. Jag låg i min säng och prövade att ta ner två fingrar in mellan mina yttre blygdläppar och blev så förvånad över att jag aldrig hadde känt känslan av insidan av min fitta förut haha. Nu gör jag det typ en gång i väckan
  /Gulvjhsn

Mer på UMO

Egna berättelserJag älskar att onanera!

När jag onanerar så är det som att jag försvinner i min egna lilla värld och jag tappar bort tiden. När jag började onanera så kunde jag inte sluta (jag började för ca 1,5 år sedan) jag såg alltid fram emot de kvällar då mina föräldrar skulle jobba sent eller de dagarna då jag var "sjuk" och dem skulle till jobbet, för det var ju då jag var HELT ENSAM. Då kunde jag titta porr med hur hög volym som helst eller stöna hur högt jag ville/kunde.

ArtikelOnanitips - penis

Det som är bra med onani är att du själv bestämmer vad och hur du vill göra. Alla sätt är lika bra och lika rätt. Vissa kan känna sexuell njutning och få orgasm bara genom att fantisera, men många vill ha någon sorts beröring.

ArtikelOnanitips - snippa

Det som är bra med onani är att du själv bestämmer vad och hur du vill göra. Alla sätt är lika bra och lika rätt. Vissa kan känna sexuell njutning och få orgasm bara genom att fantisera, men många vill ha någon sorts beröring.

UMO-poddenMyter om onani

53. "Det är en myt att spermierna blir sämre eller färre om du onanerar."

UMO-poddenJag skäms när jag onanerar

06. "När jag var yngre kändes det fel efter att jag onanerat. Jag vet inte varför. Ingen sa att runka var dåligt. Kanske kände jag mig för ung eftersom ingen pratade om det."

Till toppen av sidan