Är det fel att byta bilder? Litar på honom till 100%

Jag byter bilder med den här killen. Vi byter typ några ggr i veckan. Men jag känner mig lite smutsig, även om jag bara skickar till han och ingen annan. Det är ju väldigt nice, tycker både han och jag, och jag litar på han till 100% att han varken kommer screena eller fota av de bilder ja skickar. Men ändå känner jag mig smutsig på nått sätt, men vill trots det inte sluta, för att de är ju nice (med just han). Börjar fundera på om det kan vara för att det är mer tabu bland tjejer att skicka nudes? Aja, inte vet jag... Men min fråga är väl tycker ni att det är okej att byta bilder som tjej? 
/16 årig tjej ;/

Svar

 • Tror du känner dig smutsig för att det är så att samhället ser tjejer som smutsiga om dem skickar bilder vilket vi absolut inte är så jag tycker att om du litar på honom och vill skicka bilder så ska du det men var alltid försiktig:)
  / 19 åring tjej
 • Om du inte vet vem det är ska du nog inte träffa honom. Men du tycker om det så kör på...
  /Handsprit
 • GE ALDRIG UT NAKENBILDER! Man vet aldrig vad som händer i slutändan med bilderna, bilderna kan följa med dig hela livet och då finns det ingen utväg.
  /Emmy 17
 • Som någon sagt är det bra att inte visa ansiktet eftersom inte någon kan bevisa att det är du då. Om du litar på denna kille som du sa tycker jag att det är toppen!! Det som gör så att du blir glad och kåt av är ju super!!! Om du nu till exempel onanerar till dessa bilder är det ju till 100% sjukt bra. Men kom ihåg att du måste vilja skicka sådana bilder och att han faktiskt också vill det (lycka till haha)
  /Asssssååå
 • Kööör bara
  /A
 • Så länge du inte har ditt ansikte med på bilden så är det inget problem, för ingen kan bevisa att det är du om det sprids. Sen hade jag dock inte rekommenderat att byta bilder om du inte känt personen länge eller om ni inte är i ett förhållande.
  /tiara
 • Det är helt okej att byta bilder med någon som du litar på och det är helt normalt att man gör det. Det kan kännas lite pinsamt och skämmit i början, men så länge du tycker att det är okej så är det. Sedan om någon annan har en annan åsikt, ignorera den eftersom att det inte har något med dig att göra. Det är bara en åsikt och är för det mesta personlig, men det betyder inte att alla ska följa den åsikten. So stay strong girl ;3 And hope it goes well between the two of you!
  /Soba
 • Jag tycker inte att det är fel att byta bilder oavsett vilket kön man har. Så länge som ni båda är med på det och känner er bekväma, varför inte då fortsätta så länge ni vill. Det är ett sätt att utforska vad man själv tycker om. Så fortsätt med det och låt ingen slutshama dig eller något liknande och du ska inte känna dig smutsig för att du är en tjej som visar sexuellt intresse, för du är inte smutsig på något sätt även fast samhället kanske tycker det, men det hoppas jag att du redan förstår. Lycka till<33
  /Wilma
 • Absolut helt okej. 
  /kille 15
 • Det är okej och naturligt.
  /Tjej
 • Det är alltid så när man börjar med något nytt som har med sex att göra. Jag kände likadant när jag började runka, men efter ett tag så försvinner det. Om det är nice så kan du fortsätta med det tills det släpper. Eller gör något som är långt utanför din trygghetszon några gånger. Då kommer det inte kännas lika konstigt längre.
  /Anonym
 • Hallå, du ska inte tro på alla. Tänk om han lurar dig, skicka ej bild till han.
  /16 år saRA
Till toppen av sidan