När är läge att bli mer intim med flickvännen?

Jag o min tjej har varit på ungefär samma nivå när det gäller strul och sånt i snart 2-3 månader. När tycker ni det är bra tid att försöka "ta steget" och försöka se om hon vill bli mer intim? Exempelvis röra vid bröst, vid underlivet o kanske t.o.m ha sex?

Hon är ganska blyg, därför tror jag att jag kommer få ta första steget här.

/tålmodigpojkvän


Skriv ditt svar

Svar:

 • Hej! Ta det försiktigt, du jan ju börja med att pussas när ni ligger i sängen och om det känns bra så kan du fråga om du får ta på hennes bröst. Om hon är blyg så kan det vara bra att inte stressa utan hur mycket du än vill så tar det tid. Försök att inte ha bråttom så får du se var det tar vägen. Hon kanske också tänker att hon vill göra mer men vill ta det i sin takt och kanske inte vågar om du stressar henne, om du förstår hur jag menar.
  /Kille, 19
 • Prata med henne!! Pressa inte henne för då kommer de inte bli bra, men försök att prata med henne om det. När ni strular kan du börja ta på henne lite för att se hur hon reagerar och känner inför det, om hon inte tycker det är okej så slutar du men de kan va ett tips, att börja smått och se vad hon känner.
  /Anonym
 • Det bästa du kan försöka göra är att fråga din flickvän, så får du reda på det.
  /Vethurdetär
 • Hej! Det kan ju vara väldigt individuellt när man känner sig redo att ta det steget. Därför tycker jag det bästa hade varit om du tar upp det någon gång och frågar henne hur hon känner. Eller så kan du medan ni strular fråga henne om du får smeka henne eller så och ta det därifrån. Det viktigaste är att du inte stressar henne till att ta steget vidare och att du därför betonar att det är okej om hon vill vänta. Lycka till!
  /Tjej, 21
 • Fråga henne 🥺❤️
  /Hejhej
 • abo be du e ngt på spåret här, jag tycker att du ska försöka om du värkligen vill det ;)))
  /sex maskin
 • Fråga henne hur hon känner. Svårt att säga eftersom vissa är okej med att ha sex första dejten och andra inte vill ha det förrän man är gift
  /M
 • Det är bara att fråga henne om hon vill göra dom sakerna, så länge du kan acceptera om hon säger nej. Men av egen erfarenhet så vet jag att blyga tjejer också är kåta så hon kommer säkert vilja knulla.
  /Liam, 14
 • Om hon är blyg kan det vara bra att fråga för att vara säker så att hon inte gör något hon inte vill för att hon inte vågar säga nej! Då är det även viktigt att prata om det på ett sätt så att hon förstår att hon kan kan säga nej om hon vill!
  /Anonym
 • Det bästa du kan göra är att fråga henne och säga precis vad du tänker.
  /Hej

Mer på UMO

Till toppen av sidan