Någon annan som har borderline?

Hej! Jag är en 18-årig tjej som länge har kämpat med diverse former av psykisk ohälsa och nu har jag precis fått diagnosen borderline. Tydligen har jag även drag av en osjälvständig personlighet.

Det innebär i korthet att jag har rätt intensiva känslosvall (i stort sett hela tiden), att jag har svårt för att hantera dessa extremt starka känslor och förändringarna samt att sättet som jag ser mig själv, till stor del är beroende av dem i min närhet.

Är det någon mer som upplevt liknande, eller som kanske också har borderline? Jag känner mig verkligt ensam i detta och det skulle vara en sådan kraftkälla att höra någon annans historia. Tack på förhand! :)

Skriv ditt svar

Svar:

 • Hej, Anonym tjej! Jag har själv också tänkt på hur fint det skulle vara med någonting sådant, men jag har nog inte hittat något- egentligen. Några grupper har jag tyvärr inte heller fått veta om... men tusen tack för tanken, den betyder mycket för mig ;)
  /Milla
 • Tack för era svar hörni! :) Kul och kraftgivande att någon i alla fall kan känna igen sig i detta. Värmer ärligt såå oerhört mycket. Så tack ska ni ha❣
  / Milla
 • Hej! Jag har inte borderline men känner igen mig!
  /Anonym!
 • Hej! Jag har själv inte borderline så jag förstår att jag inte har någon aning om hur det är för dig men när jag läste din fråga tänkte jag direkt att det borde finnas någon Facebookgrupp eller liknande där man kan prata med andra som är i samma sits. Alternativt finns det kanske någon form av gruppsamtal som du kan gå på?
  /Anonym tjej
Till toppen av sidan