Min syster är bästa vän med mitt ex, vad kan jag göra?

Min syster är bästa vän med mitt ex, och det sårar ganska mycket att se dem snacka och kramas efter allt han har gjort mot mig. Borde jag säga något till henne eller asså hur ska jag reagera? Eller borde jag ens reagera?

Vad tycker ni?

/Anonym

Skriv ditt svar

Svar

 • Oj, jag tycker att du ska prata med din syster
  /Elin 16 år
 • Att du reagerar är ingenting konstigt, det hade vem som helst gjort. Nu ska du verkligen prata med din syster och fråga henne varför hon kramar och snackar med ditt ex, när det är känsligt för dig. Men när du pratar med henne så tycker jag att du ska fråga lugnt och sansat om varför hon gör det och inte skrika på henne osv. Det kan väcka många känslor om hon nu är vän med ditt ex.
  /Anonym
 • Prata med henne och säg hur du känner. Se till att verkligen berätta ALLT du tänker, så hon verkligen förstår. Lycka till!
  /Sara
 • Mitt bästa tips till dig är att du pratar med din syster, eftersom att ni är så nära. Som syster bör hon kunna förstå dig, och som ett syskon till henne bör du prata med henne. Förklara för din syster hur det sårar att se henne med honom efter allt han gjort. Det kanske inte kommer göra något i princip men om du vänder till din syster kan det hända att hon och han slutar ha en så jättebra relation med varandra på ett tag, för din skull.
  /<3
Till toppen av sidan