Min pojkvän kommer för snabbt

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 6 år. Under åren har det blivit så att han kommer snabbare och snabbare. Nu har det gått så långt att han inte kan hålla sig alls i mer än 5 minuter. Ibland är det okej för mig. Men jag vill liksom också komma. Vi har provat massor olika metoder, men ingenting tycks fungera. Han säger att det är för att jag är så pass sexig för honom och stönar. Men jag kan ju liksom inte göra mig själv osexig haha.. Någon som känner igen sig? Har ni några tips? 

Skriv ditt svar

Svar

 • Variera vad ni gör under sexet. När han känner att han är på väg att komma så avbryt och låt han då istället fingra eller slicka dig en stund (om du vill), för att sedan återgå. Att ha sex handlar inte enbart om penetrering och man kan ge och få njutning av så många fler saker. Finns även en del övningar han kan göra som ni hittar här på UMO. Går även att beställa hem salva som han kan ta på sin penis innan samlag för att bedöva ollonet lite. Detta förminskar känslan för honom lite och kan resultera i ett längre sex.
  /Erfaren
 • Testa olika positioner eller få honom att säga till innan han kommer så ni tar en liten paus och fortsätt sen. När min pojkvän känner att han ska komma snabbt frågar han alltid om jag vill fortsätta eller om han kan komma, och om jag vill fortsätta brukar han stanna lite och vi byter position ofta, det hjälper oss. Eller så bara saktar han ner. Sen kör han riktigt snabbt när jag håller på o komma oså kommer vi ungefär på samma gång. Att köra riktigt långsamt och ta på varandra överallt och kyssas och prata lite dirty blir RIKTIGT hett. Annars kan han ju fingra eller slicka dig om ni vill det . Men testa olika positioner, ta pauser eller kör långsamt.
  /Sara
 • Det är helt naturligt att komma olika fort. Att du inte hinner komma, är nog för att det tar olika lång tid för alla. Fortsätt testa tills det känns rätt, för att sexet ska vara bra för er båda. Anledningen till att han kommer fortare nu är nog för att han är van vid att ha dig som sexpartner och är bekväm. Testa något nytt? Även om ni har testat olika metoder så har ni säkert inte testat alla sätt och ställningar. Utforska och testa, någonting borde kännas rätt för er båda så att även du kan komma. Ofta vill man ju att sexet ska hålla i sig ett tag också.
  /Tjej
 • Det är ganska vanligt att man kommer fort som kille tror jag, det kan vara svårt att hålla sig. Tips till honom kan ju vara att ha kommit en stund innan ni har sex så tar det nog lite längre tid att komma när ni väl har sex. När jag och min tjej har sex brukar jag få henne att komma oralt innan vi har penitrerande sex. Då känns det inte så "tråkigt" om man råkar komma på två minuter 😅 Vi brukar även använda en vibrator (satisfyer) på henne som gör att hon kommer mycket fortare.
  /Anonym
 • Prata med din pojkvän och så kanke ni kan lösa det tillsammans.
  /Elin 16 år
 • Såklart ska du inte göra dig osexig! För honom kanske det blivit ett problem att han kommer så snabbt, det min pojkvän brukar göra om han kommer innan mig är antingen att fortsätta ändå, det har dock vissa killar svårt för. Annars kan du be honom att få dig att komma på andra sätt. Han kan till exempel gå ner på dig eller liknande. Såklart funkar det olika för olika livmoderbärare, men för mig funkar det bra. Att investera i sexleksaker som kan få dig att komma är också en idé:)
  /Elsa
Till toppen av sidan