Min kille kollar på nakenbilder - vad ska jag göra?

Vet att det är lite toxic att kolla vilka ens kille följer och så men kunde inte låta bli så kollade vilka han följde på tiktok och såg då att det var en del tjejer som visar i princip bara bröst, gick in på deras instagram som är privata för att dem lägger ut nakenbilder. Han följer alltså jättemycket tjejer som lägger ut nudes på instagram. Blir ledsen och avundsjuk men förstår typ att det inte är nåt att bry sig om då det förmodligen är typ som att kolla på porr vilket jag inte bryr mig om han gör. Men kan bara inte låta bli att bli ledsen, speciellt eftersom vi har distansförhållande och han aldrig ens har frågat mig om jag kan skicka bilder. Vad ska jag göra?
/Anonym 17

Skriv ditt svar

Svar:

  • Mitt bästa tips är att prata med honom och förklara hur du känner och försöka hitta en lösning som ni båda tycker är okej. Hoppas ni löser det!
    /tjej, 21
  • Jag har aldrig varit med om något liknande själv men hade jag varit i din situation hade jag bara frågat. Förstår såklart att det kan känns jobbigt och som det sista du vill göra, men kanske har han en bra förklaring på varför? Kanske använder han det bara som porr? Kanske vill han egentligen ha bilder på dig men vågar inte fråga? Osv.. Jag tror att det bästa hade varit om du bara säger hur du känner, att du känner dig ledsen och avundsjuk och frågar honom om det. Du slipper du dessutom att sitta och övertänka det och hitta på massa alternativa anledningar till varför. =) Hoppas det hjälper dig på något sätt!!
    /Lisa 19
  • Du behöver nog förklarar för honom hur du känner dig över det, att ni är på distans ska det inte vara någon ursäkt för honom om han nu drar det kortet, fråga honom hur han skulle känna sig om du gjorde det samma? Jag har distans förhållande men det ger mig inte rätt att göra vad som helst.
    /kille 20
Till toppen av sidan