Vad ska hon tycka om storleken på min snopp?

Hej,

Jag är en kille som är 14 år. Min tjej är 15 år. Jag är orolig för vad hon ska tycka om min snopp. Alltså den är inte jättestor. Och jag är orolig för att jag inte ska få upp den. 

/Kille 14

Svar: 

 • It is not the size of the wave, it's the motion of the ocean.
  /Anonym

 • Hej, det är inget du borde tänka på. Jag är oskuld men om hon skulle döma din snopp då är hon ingen bra tjej. Du borde inte vara orolig över att inte få upp den, försök lära känna henne bättre och försök prata med henne om hur du känner. Alla gillar inte stora snoppar det handlar om att ha en underbar intim stund med den man älskar, så försök prata med henne.
  /17 årig tjej

 • Asså den behöver inte vara stor och oroa dig inte, om hon älskar dig så kommer hon älska den :) Den är ju trots allt en del av dig ;)
  Dessutom så handlar det faktisk mycket mer om teknik. Jag själv har en liten kuk, men om en tjej hamnar med mig i sängen så har hon ändå tur! Det är bara att lära sig med tiden! Om ni kommunicerar med varandra så är det lättare att förstå vad den andra gillar, testa er fram ;) lycka till!
  /Anonym

 • Spelar ingen roll hur din snopp är, hon ska bry sig om dej som person, annars är hon inget att ha. Om hon bara går på din snoppsstolek är det inget att ha till tjej.
  //Tjej 16

 • Om ni älskar varandra så kommer det antagligen inte spela någon roll hur den ser ut.
  /Anonym

 • Jag känner exakt likadant som dig, min är inte heller så stor! Men jag har hört att snoppen växer ända tills man är 18-20 år, så det finns mycket stor chans att din kommer bli större. Kom ihåg att din är bra precis som den är, och ingen har rätt att nobba dig eller kränka dig på något sätt för din längd på snoppen.
  /kille 14

 • Hej, det är så tråkigt att höra att du känner så men har läst och hört många andra killar som tänker samma sak. Men försök prata med din tjej så kan hon kanske hjälpa dig på nått sätt, plus att om hon skulle bry sig om din storlek på din penis då är hon ingen som är mogen eller nån som man ska va ihop med. För om man verkligen gillar nån så spelar det ingen roll hur ens kön ser ut, hoppas det löser sig.
  /17årig tjej

 • Om hon älskar dig så kommer hon inte bry sig om storleken.
  /Anonym

 • Jag tror seriöst inte att hon kommer bry sig, det är inget man lägger märke till om man verkligen gillar personen. En "normal" tjej blir ju inte intresserad av dig beroende på vad du har för storlek på könet, hon blir ju intresserad av dig för den du är och även faktiskt hur du ser ut (även om tjejer jämt säger att det är personligheten de tänker på först (bulllllllshit) eftersom du tittar på killen innan du pratar med honom och man börjar ju inte prata med honom om han är oattraktiv liksom) lol, ha de gött!
  /tjej 19 år

 • Hej! Jag själv är en 15 årig kille som älskar min flickvän. Om hon verkligen älskar dig så kommer det inte ha någon stor betydelse om den är liten. Jag tänkte också så i början och jag fick inte upp den första gången för jag var nervös. Mitt tips är att börja med annat till exempel: Ta på varandra, Håll handen utanför/innanför byxorna på henne, smeka, osv. Då bygger man upp ett självförtroende för sig själv (Det gjorde jag iallafall). Jag önskar dig all lycka!
  //Mvh en 15 årig kille

 • Om din tjej verkligen tycker om dig så spelar inte storleken.
  /Anonym
Till toppen av sidan