Panik - lämna sidan!

Komplex för mina bröstvårtor

Jag är rädd att skaffa en pojkvän för jag har komplex över min kropp. Inte det vanliga t.ex. mage eller rumpa eller sånt, utan jag har komplex över mina bröstvårtor. Jag har komplex över att de är typ platta och ser endast normala ut när jag fryser/ryser. Jag vågar inte skaffa kille för det... Killar gillar att ta på bröst och jag tycker det är ganska najs meeeeeeeen sen när killen vill ta på mina bröst innanför bhn rycker jag till för det känns som att killen kommer tänka wtf är det här och börja ignorera mig. Kan jag göra något så detta försvinner? Är det här vanligt? HJÄLP!
/16-åring

Svar

 • Mina bröstvårtor är precis likadana. Jag har kille nu och i början av vårat förhållande va jag jätteorolig för vad han skulle tycka om mina bröstvårtor. Men nu har har både sett och känt på dom utan att visa eller säga något negativt om dom
  /Tjej 15
 • Vet precis, har alltid haft ”för stora” vårtgårdar, bröstvårtor som inte visar sig utom ibland, att brösten sitter för långt ifrån varann och så vidare - ALLT har varit fel!! Har fortfarande komplex över dem och kommer förmodligen ha det ett tag till, men vad jag har gjort är att jag har tagit allt med sex väldigt långsamt. Du måste inte exponera dig själv fullkomligt redan första gången, utan ta lite i taget! Var naken ofta och försök vänja dig vid det du hatar, för du kan ju egentligen inte göra så mycket åt det! Det har hjälpt mig att känna mig mer säker när bhn ryker. Du är ju trots allt fin som du är <3
  /17 år och anonym
 • Gumman, kanske kliché men sant, alla kroppar är olika, om männen inte kan acceptera att din är det är dem inte värda att se den heller. YOU GO GIRL
  /Anonym
 • Hejsan! Jag har också varit orolig över detta men jag har förstått att det inte spelar någon roll. Killar bryr sig inte riktigt om det utan jag tror att de bara är glada att få se ett par bröst!
  /Anonym
 • Äh, det spelar ingen roll kan jag lova!!! Jag har också liknande, och min kille är så nöjd ändå. Dessutom är en kille inte värd att bry sig om ändå om han faktiskt skulle se det som ett problem. Du är bäst!!! Lycka till
  /:)
 • Hej! Jag har med ganska platta bröstvårtor, de står lixom inte ut. Men jag har ändå kille och han bryr sig inte det minsta. Han tycker jag är fin som jag är och jag är säker på att du kommer hitta någon som tycker så om dig!
  /15 årig tjej
 • Hej! Jag känner igen mig i det du skriver. Har också platta bröstvårtor. MEN tror att det är helt normalt. Bröstvårtorna styvnar för de flesta när man blir kåt eller när man fryser. Annars är det vanligt (iallafall inte ovanligt) att ha platta bröstvårtor. Killar bryr sig inte heller om det. Många killar älskar bröst oavsett hur de ser ut verkar det som. Så det är ingenting du behöver oroa dig för.
  /Tjej, 20
 • Allas bröstvårtor ser olika ut, mina är också så att dom är platta och när jag blir kall syns dom genom ett linne. Och det är nog ganska många som har sånna bröst. Och om din framtida kille inte vill ta på dina bröst för att dina bröstvårtor är platta är han inget att ha ändå, tro mig.
  /Älska dig själv innan någon annan kan de
 • Det är jättevanligt att känna så som du gör. Nästan alla har något komplex, du är inte konstig. Men alla bröstvårtor är bra bröstvårtor. Tro mig när jag säger att ingen bryr sig nog om hur de ser ut förutom du. Det är ingen kille som kommer tänka så om dina bröst. Och är det en kille som säger något dumt så är det han som är elak, då är det bara att lämna honom. Dina bröstvårtor är bra som de är, alla bröstvårtor ser olika ut och det är just det som gör dem unika!
  /Problemlösaren, 18
 • Jag lovar dig att ingen kille kommer bry sig. Det är inget man tänker på. Dessutom är det väl lite ”gulligare” om bröstvårtorna är lite platta och inte styva som kulor, eller? Jag tror att när killen är in that moment to feel your boobs så kommer han tänka på dig och inte din kropp.
  /Anonym 17
 • Pattar är pattar. Trots dina annorlunda bröstvårtor så skulle massor av killar dö för att få känna på de. Jag är kille och kan bekräfta detta. Så skaffa dig en kille du. Ingen fara.
  /16 årig kille
 • Har själv komplex så förstår precis vad du menar. Tro mig, det är verkligen inget du behöver oroa dig för. Alla bröst är fina och unika, du är absolut inte ensam med att ha platta bröstvårtor, det är många som har det så!
  /Alla är unika och det är bra<3
 • Ja har likadant.
  /14 årig tjej
Till toppen av sidan